Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-12-2007, 17:10:   #17
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:d0795b91ea]http://www.supersport.gr/media/48407.jpg[/right:d0795b91ea]

Ο Λάκης "λύτρωσε" τον ΠΑΟΚ


Ο Ηλιάδης με αντίπαλο τον Ανδράλα Ο πολύ κακός ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου ανέβασε την απόδοσή του απέναντι στον Λεβαδειακό στην επανάληψη και δικαιώθηκε δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα. Ο Βρύζας, που είχε περάσει ως αλλαγή πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λάκη -ούτε και εκείνος ήταν στο αρχικό σχήμα-, που με όμορφο σουτ, νίκησε τον μέχρι τότε ανίκητο Μπλάζιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά στο πρώτο μέρος και σε αυτό έπαιξε ρόλο η πολύ άσχημη απόδοση του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά δεν είχε αρχή και τέλος στα πρώτα 45 λεπτά και είναι χαρακτηριστικό ότι απείλησε για πρώτη φορά στο 42ο λεπτό με ένα σουτ του Γεωργιάδη στην κίνηση, το οποίο έδιωξε με τα πόδια ο Μπλάζιτς. Αντίθετα, ικανοποιητική ήταν η παρουσία των φιλοξενούμενων, που εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση, που πραγματοποιούσαν στα μετόπισθεν είχαν να επιδείξουν και κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις, που ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Φερναντές.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ανέβασε κάπως την απόδοσή του δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, όμως βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Ο Μπλάζιτς, κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά όμως «λύγισε» δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα, όταν ο Λάκης, έπειτα από ασίστ του Βρύζα, «λύτρωσε» τον δικέφαλο του βορρά, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ με τη φανέλα της ομάδας.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, παρά το «χρυσό» τρίποντο, που πήρε απέναντι στον Λεβαδειακό, επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για αυτήν την αγχωτική νίκη ούτε η μεγάλη εμφάνιση του Μπλάζιτς ούτε το γεγονός ότι ο Κασναφέρης ανέχθηκε σε μεγάλο βαθμό τα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων και συγκέντρωσε πάνω του τα... πυρά του κόσμου, που ασχολήθηκε περισσότερο μαζί του, παρά με τα όσα συνέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη του ΠΑΟΚ σε επτά παιχνίδια στην Τούμπα καθώς έχει εκεί μόνο ένα ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι τώρα, 2-2 με τον ΟΦΗ την 4η αγωνιστική.

Γήπεδο: "Τούμπας"
Διαιτητής: Γιώργος Κασναφέρης

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος):
Φερνάντες, Ηλιάδης (79' Βρύζας), Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Μουμίν (65' Λάκης), Κωνσταντινίδης, Μπαιάνο, Γεωργιάδης, Σάλμον (90+ Μαλεζάς), Χριστοδουλόπουλος
Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Εμεράν, Ποπόφ, Αντερσον, Παστός, Λεονάρντο (72' Παρασκευαίδης), Διαμαντής, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Ρούσεφ (90' Ντία), Ντιμπαλά
# Ο Λεονάρντο ξεκίνησε στη θέση του Πιετρ, που τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αρχικού σχήματος

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση