Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-12-2007, 11:57:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Καζαμίας 2008



Σε λίγες μέρες το 2007 θα είναι παρελθόν και μια νέα χρονιά ανατέλλει. Για να μην αγωνιάτε -χρονιάρες μέρες που είναι- για το τι μας περιμένει, διαβάστε αυτά που σε ένα χρόνο θα αποτελούν ιστορία!

ΚΟΣΜΟΣ
Η νέα χρονιά μπαίνει με εορταστικούς βομβαρδισμούς του Ο.Η.Π.Ε (Οργανισμός Ηνωμένων Πολιτειών –άντε και- Εθνών) στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Ιράν, Πακιστάν και όλα σε –αν,. μιας και ετοίμαζαν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι αλήτες και τους πιάσαμε. Καθώς μπαίνει η άνοιξη η βενζίνη επιτέλους φτάνει τα 2?, στρογγυλή τιμή για όλο τον πλανήτη, ώστε να αποφευχθούν ανισότητες, ανταγωνισμοί και νοθείες. Στρογγυλά ποσά, καθαρές λύσεις! Ο Πούτιν αυτοπροτείνεται για πρόεδρος των Η.Π.Α., λίγο πριν τις εκλογές, και η δημοτικότητά του φτάνει στα ύψη, όταν απευθύνεται στον αμερικανικό λαό μέσω CNN, φορώντας καπελάκι jokey με τη σημαία της Αμερικής, και μιλώντας αγγλικά με άψογη καλιφορνέζικη προφορά αποκαλύπτοντας ότι ο προπάππους του ήταν γελαδάρης στο L.A. στα τέλη του 1800. Εκλέγεται πανηγυρικά Πρόεδρος, με τι Χίλαρι Αντιπρόεδρο. Ο Μπιλ (Ο Κλίντον βρε…) δε θα αντέξει τον εξευτελισμό και θα δοκιμάσει την τύχη του στη Ρωσία.

ΕΛΛΑΔΑ
Μετά τις γιορτές οι απεργίες κλιμακώνονται, με αποτέλεσμα η Φάνη Πετραλιά να αναγκαστεί να αλλάξει look μήπως και συγκινηθούν οι άσπλαχνοι εργαζόμενοι και την αφήσουν να μεταρρυθμίσει τη χώρα. Γίνεται Emo, απειλή ότι θα τα τινάξει αν δεν δεχτούν να συζητήσουν μαζί της, και ως τελευταία λύση μήπως και την ακούσουν βγάζει cd με στίχους που συγκινούν όχι μόνο την ελληνική, αλλά και την παγκόσμια καλλιτεχνική και πολιτική σκηνή. Η επιτυχία της, την ωθεί σε παραίτηση ώστε να αφιερωθεί στη στιχουργία και το τραγούδι. Απροσδόκητα η κοινωνία ηρεμεί, αντιλαμβάνονται όλοι το μεγαλείο της και σταματάνε όλες οι κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό. Σε γκάλοπ που γίνεται ο Γιωργάκης παίρνει μόλις 17%, κινεί διαδικασίες για νέες εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες και συμμετέχουν 8 υποψήφιοι. Παρά τη μεγάλη μάχη ο George βγαίνει και πάλι νικητής, και αποφασίζει να καθιερώσει κάθε 6 μήνες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ . Έτσι θα γίνει ο πιο πολυνίκης Πρόεδρος, και ας μη γίνει ποτέ Πρωθυπουργός.

Το καλοκαίρι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν βγει να φυλάνε τα δάση της χώρας από τους εμπρηστές. Καμία υπηρεσία δε δουλεύει, ωστόσο για τις βασικές ανάγκες δημιουργούνται ειδικά γραφεία στα δάση, φιλικά προς το περιβάλλον. Τα βουνά μας πλημμυρίζουν από κόσμο και στις παραλίες είναι μόνο τα γυναικόπαιδα. Επίσης ανακαλύπτονται όλες οι χασισοφυτείες από τους εργαζόμενους. Οι εκτάσεις είναι τεράστιες, τα λεφτά πολλά και το κράτος αποφασίζει να προμηθεύσει την Ολλανδία επίσημα με καλής ποιότητας ελληνικό χασίς. Η ολλανδική κυβέρνηση δέχεται την πρωτοποριακή πρόταση και η μεγαλύτερη διακρατική συμφωνία της Ελλάδας είναι πραγματικότητα. Η Ελλάδα πλέον δε χρωστάει σε κανέναν και ο Καραμανλής ανακοινώνει διπλασιασμό σε όλους τους μισθούς και έξτρα πριμ 5000? σε κάθε Έλληνα.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Μετά τα Sprider και τον Κωτσόβολο στη πόλη μας καταφτάνουν όλα τα μεγάλα brand names: Praktiker, Ikea, Zara, Village, Carrefoure κλπ. παρελαύνουν Ανατολικά και Δυτικά της πόλης. Όλες οι τοπικές επιχειρήσεις κλείνουν και το κέντρο της πόλης γίνεται the place to be. Πεζοδρομούνται όλοι οι δρόμοι από Ψανή μέχρι και Γρίμποβο, τα μόνα μαγαζιά που υπάρχουν είναι για καφέ, ποτό και φαγητό και η Ναύπακτος γίνεται ο Νο1 προορισμός για τρελές διακοπές, χειμώνα καλοκαίρι. Οι τελευταίοι κάτοικοι του κέντρου φεύγουν μη αντέχοντας τη φασαρία, αλλά το αντίτιμο είναι αρκετό για να κτίσουν νέες πολυτελείς βίλες στο βουνό.

Η Επιτροπή εύρεσης χώρου για το ΤΕΙ αποφασίζει πως οι φοιτητές είναι καλύτερο να πάνε σπίτι τους ή αλλού. Η παρουσία τους είναι επιβλαβείς για τα τοπικά ήθη και έθιμα και αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της πόλης. Στη θέση του (ποια αποφασίζεται να γίνει club τεραστίων διαστάσεων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες για διασκέδαση των όλο και αυξανόμενων τουριστών που καταφτάνουν στη πόλη. Το BBC καλύπτει live τα εγκαίνια του Club Tzatziki (χωρητικότητας 7000 ατόμων παρακαλώ), στο οποίο παραβρίσκεται η Britney Spears τραγουδώντας μαζί με την Έφη Θώδη και κάνοντας παγκόσμια μόδα την ελληνική μουσική. Η πόλη ζει μεγάλες στιγμές..

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Απίστευτη χρονιά το 2008! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την απίστευτη πορεία στο Champions League και φτάνει στο τελικό της Μόσχας όπου απέναντι στη Μπαρτσελόνα σηκώνει το τρόπαιο με γκολ του Πάντου. Ο Τζόρτζεβιτς παίρνει μεταγραφή στα 36 του στη Μίλαν έναντι 30εκ.? και σπάει όλα τα ρεκόρ. Ακολουθούν άλλοι 13 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι αλλάζουν φανέλα έναντι τρελών αμοιβών και ο Κόκκαλης -αφού τα τσεπώνει- αφήνει την ομάδα και αγοράζει τον ΟΤΕ, που ήταν πάντα το μεγάλο του όνειρο!
Ο Ρεχάγκελ ζητάει βοήθεια από το Λεμονή ενόψει Euro και ο Takis δείχνει τη μεγαλοψυχία του αποδεχόμενος να δώσει τα φώτα του. Το δικέφαλο κοουτσάρισμα στέφεται με απόλυτη επιτυχία και η Ελλάδα γράφει ιστορία σηκώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Ευρωπαϊκό!

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Η εκπομπή της Βροχοπούλου «Κλαψ-ρούλα» στις 23 Νοεμβρίου 2008 σπάει όλα τα ρεκόρ. 86% τηλεθέαση! Με καλεσμένους τον Λαζόπουλο και τον Καρβέλα, που επιτέλους τα βρίσκουν on kamera. Ο Νίκος τραγουδάει για πρώτη φορά στην εκπομπή το καινούριο του κομμάτι «Αν πετύχει η μακακία, τύφλα να’χει το μαμήσι» και το αφιερώνει στον Λάκη, ο οποίος συγκινημένος σηκώνεται και τον φυλάει στο στόμα! Η Ρούλα αρχίζει να κλαίει με αναφιλητά…

Αναρτήθηκε από attackta.com
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links