Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-2008, 13:35:   #404
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:433d118764]http://www.sportime.gr/images//Kentriko/belouci.jpg[/right:433d118764]

Μπελούσι χωρίς... ντέρμπι!

Ο Ίλια Ίβιτς έβαλε χθες τέλος στις ανησυχίες για την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούσι και το μεσημέρι έκλεισε το θέμα. Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Φερνάντο Μπελούσι, αφού ο πρώην άσος της Ρίβερ Πλέιτ, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, διάρκειας 4,5 ετών. Ευτυχισμένος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης δήλωσε ο 24χρονος μέσος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίξει στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δείτε το αφιέρωμα του Sportime.gr στον Αργεντινό άσο. Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος αποδέχτηκε χθες το βράδυ την πρόταση του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ανυπομονούσα να τελειώσει η μεταγραφή. Τώρα θέλω να αρχίσω προπονήσεις το συντομότερο δυνατό. Θα ξεκινήσω προπονήσεις και θα δούμε αν θα παίξω με τον Παναθηναϊκό. Είναι όνειρο για κάθε Αργεντινό ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Νιώθω ευτυχής και τυχερός που τα κατάφερα και ελπίζω να παίξω και εδώ τόσο καλά όσο και στην Αργεντινή. Μπορώ να υποσχεθώ πως θα έχω ανάλογη απόδοση. Θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών ο "ράστα".

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μπελούσι θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την Τετάρτη (9/1), στις 15:00, στο "Καραϊσκάκη" μαζί με τον έτερο νεοαποκτηθέντα, Μίρνες Σίσιτς, στην οποία θα δώσουν το παρόν και οι Πέτρος Κόκκαλης, Ίλια Ίβιτς και Τάκης Λεμονής. Tέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, αναμένεται να πάρει την φανέλα με το νούμερο 8, που έμεινε ορφανή μετά την αποχώρηση του Αρτσούμπι.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση