Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-2008, 21:57:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Σημαντικά videogames έρχονται σε Mac!


Αναμφίβολα, εδώ και πολλά χρόνια, οι χρήστες Mac μπορούν να υπερηφανεύονται για τα μηχανήματά τους, τόσο τεχνολογικά, όσο και στυλιστικά, αλλά ένας τομέας στον οποίο είναι παραγκωνισμένοι είναι αυτός του gaming.
Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται πως μέσα στο 2008 θα αλλάξει, μιας και αρκετές κυκλοφορίες έχουν ανακοινωθεί για τους υπολογιστές της Apple και μάλιστα ορισμένες βασίζονται σε πρωτοκλασάτους τίτλους. Από τη λίστα ξεχωρίζει το εκπληκτικό Call of Duty 4, καθώς επίσης και το ιδιαίτερα ιδιόμορφο, αλλά και πρωτότυπο (απ' όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής), Spore.
Το σημαντικό της είδησης είναι πως δεν θα πρόκειται για τίτλους που θα τρέχουν μέσω κάποιου emulation, αλλά για πλήρεις μετατροπές του κώδικα, ώστε να είναι συμβατός με τα Mac. Αλλά και πέρα από τα προαναφερθέντα, ονόματα όπως τα Guitar Hero III και Quake Wars έρχονται για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.


cosmo.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links