Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-2008, 21:48:   #367
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Διάστρεμμα ο Ν' Ντόι, την Πέμπτη η ΠΕΚ

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε για τον Ζοσέ Πεσέιρο κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης. Ο Νταμ Ν' Ντόι υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του για την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρας στο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής θα κριθεί εντός της ημέρας. Τα ευχάριστα νέα πάντως, για τον Πεσέιρο έρχονται σε ότι αφορά τον Μαρσέλο Μάτος ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο ματς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Καραγκούνης. Tην Πέμπτη (24/1) η συνέντευξη τύπου της "Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης".

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ασκήσεις ταχύδυναμης και ταχύτητες, καθώς και δίτερμα υπό περιορισμούς. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Παπαδόπουλος, Ρομέρο, Καραγκούνης, Φύσσας και Ενακαρίρε, οι Πόστιγκα και Ίβανσιτς ακολούθησαν για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λεοντίου έκανε θεραπεία.

H προπόνηση του Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Επίσης στους εκπροσώπους των Μέσων θα μιλήσει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Τρεις δρόμοι για Ίβανσιτς

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο πώλησης του Αντρέας Ίβανσιτς εμφανίστηκε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ, Χάιντς Χοχάουζερ, με δηλώσεις του στον αυστριακό Τύπο. Ο Χοχάουζερ παραδέχτηκε ότι η Σάλτσμπουργκ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο αυστριακός σύλλογος.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Ίβανσιτς. Ήταν αρχηγός στην εθνική ομάδα κάτω των 16 ετών. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του και θα το ξανακάνω. Θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό κάτι το οποίο πρέπει να σεβαστούμε. Ωστόσο δεν συζητάμε για ενδεχόμενο νέου δανεισμού. Ο μόνος δρόμος είναι να πουληθεί. Αν δεν είναι εφικτό να γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να επιστρέψει στη Σάλτσμπουργκ. Δεν μας απασχολεί το να βρούμε ομάδα για τον Ίβανσιτς, αλλά να ξεκαθαρίσουμε το οικονομικό ζήτημα», δήλωσε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ.

Στη συνέχεια πάντως ο Χοχάουζερ αποκάλυψε ότι ο Ίβανσιτς του έχει εκμυστηρευτεί πως τρεις ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Παναθηναϊκός. «Ο Αντρέας μού έχει κατονομάσει τρεις ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και ο Παναθηναϊκός. Η απάντηση πιθανότατα θα έχει δοθεί πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Σάλτσμπουργκ.

Secret... concerts

To σίριαλ με τη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου καλά κρατεί. Αφού αρχικά αναβλήθηκε, τελικά, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, όμως σε άλλη ώρα και τόπο. Οι εκπρόσωποι Τύπου θα το πληροφορούν την τελευταία στιγμή, καθώς ο συντονιστής της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης δεν επιθυμεί την παρουσία φίλων του "τριφυλλιού". Εν τω μεταξύ στην ιστοσελίδα της «Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης» (www.panathinaikosmas.com) θα υπάρξει σε ζωντανή μετάδοση η συνέντευξη Τύπου.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση