Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-2008, 18:50:   #132
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



"Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"

Για τον επόμενο δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο, μίλησε ο τεχνικός των "ροσονέρι", Μάκης Κατσαβάκης. Ο Έλληνας προπονητής έκανε λόγο για αποφασιστικότητα και πείσμα για την νίκη, σε όλους τους αγώνες της ομάδας του. Την Πέμπτη (24/1) ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο "Καυτανζόγλειο Στάδιο". Την Παρασκευή (25/1) θα βραβευθούν οι Μπρίτο και Μπούσι από τον πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, Κώστα Βιόπουλο.

Κατσαβάκης: Θα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα (την Κυριακή 27/1) με αντίπαλο τον Πανιώνιο: "Συνεχίζουμε, με την ίδια αποφασιστικότητα, να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, εντός κι εκτός έδρας, για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς, που θα μας βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά μας έχουμε έναν καλό αντίπαλο. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να τον μελετήσουμε με πολύ σεβασμό, για να πάμε να διεκδικήσουμε, με όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες, τους τρεις βαθμούς. Παρόλα τα προβλήματα, που έχουμε λόγω απουσιών, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε".

Τα μέτρα ασφαλείας με Ολυμπιακό

Την Πέμπτη (24/1 και ώρα 12:30), πραγματοποιήθηκε στο "Καυτανζόγλειο Στάδιο" η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς – Ολυμπιακός. Την Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς εκπροσώπησαν οι: Χρήστος Γάτσης (Γενικός Διευθυντής), Γιάννης Τσαρσιταλίδης (Εκτελεστικός Διευθυντής) και Άρης Κανελλόπουλος (Υπεύθυνος Ασφαλείας).

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, δια του εκπροσώπου της κ. Τσιρώνη Γεωργίου, ζήτησε για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας της, 2.000 εισιτήρια τα οποία και της χορηγήθηκαν από τη γηπεδούχο. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, στους οποίους θα διατεθούν έως 5.200 εισιτήρια, θα προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις θύρες 4, VIP, 5 και 13 και θα καταλάβουν θέσεις στα αντίστοιχα διαζώματα των θυρών αυτών. Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, στους οποίους θα διατεθούν έως 2.000 εισιτήρια, θα προσέλθουν από την περιμετρική είσοδο του γηπέδου επί της οδού Γ Σεπτεμβρίου, θα εισέλθουν από τη θύρα 1 αυτού και θα καταλάβουν θέσεις στα διαζώματα 209, 210, 211, 212 και 213.

Οι τυχόν μεμονωμένοι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά από τις οδούς Εγνατία – Γ Σεπτεμβρίου – είσοδος στο πάρκινγκ δ/ση οδών Γ Σεπτεμβρίου και Κυριακίδη, θα εισέλθουν από τη θύρα 1 και θα καταλάβουν θέσεις στα διαζώματα 209, 210, 211, 212 και 213.

Βράβευση Μπρίτο και Μπούσι

Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, Εντουάρντο Μπρίτο (καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής) και Αλμπάν Μπούσι (πολυτιμότερος παίκτης), θα βραβευθούν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 12:00 στο επίσημο κατάστημα της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, "Red Black Store", από τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κώστα Βιόπουλο.

* Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008 η συνάντηση μεταξύ του Χρήστου Γάτση (Γενικού Διευθυντή), του Βασίλη Τραϊανόπουλου (προπονητή ομάδας Νέων) και του Χρήστου Φράγκου (προπονητή εφηβικού τμήματος). Στο πλαίσιο της παραπάνω συνάντησης, αποφασίσθηκε ποιοι παίκτες θα ανέβουν από το εφηβικό τμήμα στην ομάδα των Νέων. Επίσης, αποφασίσθηκε η οργάνωση, μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, φιλικού αγώνα μεταξύ της ομάδας Νέων και του εφηβικού τμήματος, καθώς και η μεθοδολογία οργάνωσης και η δομή συνεργασίας μεταξύ των τριών εκπροσώπων.

* Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς, σε συνεργασία με το Ε.Σ.ΚΑ.Ν. σχεδιάζει την υλοποίηση μίας ημερίδας με θέμα "Ντόπινγκ - συνέπειες – πρόληψη". Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση