Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-2008, 19:32:   #400
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Με Μπλάνκο για νίκη

Η παραμονή στην κορυφή είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ και αυτό θα συμβεί μόνο με νίκη επί του Λεβαδειακού, την Κυριακή, στο ΟΑΚΑ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν στη διάθεση τους και τον Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, και αυτό που ζητάει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ από τους παίκτες του είναι ένα γρήγορο γκολ, ώστε να ανοίξει η άμυνα των φιλοξενούμενων. Το κλίμα στις τάξεις της Ενωσης είναι το καλύτερο δυνατό και κανείς δεν υποτιμά τον Λεβαδειακό ή οποιαδήποτε ομάδα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Στην Αθήνα ο Εντίνιο, αναμένεται κι άλλη μεταγραφή από την ΑΕΚ.


Η νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, την προηγούμενη εβδομάδα, πανηγυρίστηκε πολύ από την ΑΕΚ, καθώς ήταν ένα παιχνίδι-κλειδί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι κιτρινόμαυροι έβγαλαν από το πρόγραμμα τους ένα δύσκολο ματς με νίκη και τώρα έχουν μπροστά τους ένα, θεωρητικά, εύκολο. Ο Φερέρ, όμως, όλες τις προηγούμενες μέρες κατέστησε σαφές στους παίκτες του, με συνεχείς ομιλίες, ότι από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν εύκολα παρά μόνο δύσκολα παιχνίδια και ένα από αυτά είναι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αυτό ήταν το ένα από τα δύο πράγματα που τόνιζε συνεχώς ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του. Το άλλο, είναι ότι θα πρέπει να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Ο Σέρα περιμένει ότι η ομάδα της Λιβαδειάς θα παραταχθεί με πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς και θέλει ένα γρήγορο γκολ, που θα αναγκάσει τους φιλοξενούμενους να βγουν από την άμυνα τους και παράλληλα θα ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία των κιτρινόμαυρων.

Το κλίμα στις τάξεις είναι πολύ καλό και άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια, θα πρέπει οπωσδήποτε ο απολογισμός να είναι έξι βαθμοί. Κάθε ματς μέχρι και το τέλος, άλλωστε, θα είναι πραγματικός τελικός πλέον και η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκες και ειδικά σε παιχνίδια σαν κι αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αποστολή ο Μπλάνκο

Η προετοιμασία της Ενωσης για την κυριακάτικη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με την πρωινή προπόνηση στους Θρακομακεδόνες. Σε αυτή, ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε την αποθεραπεία, όπως και ο επίσης τραυματίας Παντελής Καπετάνος.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Φερέρ ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Μορέτο, Μάχο, Αλβες, Παπασταθόπουλος, Αρουαμπαρένα, Ράμος, Λαγός, Κονέ, Παυλής, Ταχτσίδης, Μανού, Ριβάλντο, Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Τόζερ, Ενσαλίβα, Λυμπερόπουλος, Παππάς, Μπλάνκο. Εκτός, πλην των τραυματιών, έμειναν και οι τιμωρημένοι Ακης Ζήκος και Παντελής Καφές.

Σε ό,τι αφορά την 11άδα, όλα δείχνουν ότι ο Λορένσο Σέρα Φερέρ θα διατηρήσει το 4-4-2 με ρόμβο στο χώρο του κέντρου και οι παίκτες που θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, είναι οι Μορέτο, Ράμος, Λαγός, Αλβες, Παπασταθόπουλος, Τόζερ, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Ριβάλντο και Λυμπερόπουλος. Ο ενδέκατος, παίζεται για το ποιος θα είναι.

Εντίνιο και... ένας ακόμη

Στα μεταγραφικά, αν δεν έρθουν τα πάνω-κάτω, ο Εντίνιο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να βοηθήσει στην επίθεση, πίσω από τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Ισμαέλ Μπλάνκο. Αυτή η μεταγραφή, όμως, δε θα είναι και η μόνη της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο. Αυτό, τουλάχιστον, διαρρέει τις τελευταίες μέρες. Στις τάξεις της Ενωσης υπάρχει πάντα αισιοδοξία για την υπόθεση του Γιάννη Παπαδόπουλου του Ηρακλή, αν και αναγνωρίζουν και τις δυσκολίες που παρουσιάζει το συγκεκριμένο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να... σκάσει ξαφνικά και το όνομα ενός αμυντικού χαφ.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση