Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-2008, 20:59:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Oι άνδρες στα ινστιτούτα αισθητικής


Αποτρίχωση, λιποαναρρόφηση, πεντικιούρ, μάσκα για το πρόσωπο. Μέχρι πρότινος οι θεραπείες ομορφιάς προορίζονταν αποκλειστικά για τις γυναίκες. Όχι πια…

Η άποψη που μέχρι πρόσφατα επικρατούσε, ήθελε τους άνδρες να απέχουν συστηματικά και συνειδητοποιημένα από οποιαδήποτε περιποίηση προσώπου ή σώματος. Αυτό όμως πλέον, δεν αποτελεί ούτε ταμπού, ούτε και ντροπή για τον ανδρικό πληθυσμό, που ακόμη και από την ηλικία των 20 ετών επιλέγει να βελτιώσει την εμφάνισή του, χωρίς κανέναν δισταγμό.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το ποσοστό των ανδρών που επισκέπτονται κέντρα ομορφιάς έχει αυξηθεί κατά 30%. Μόνον τους τελευταίους δώδεκα μήνες, ο αριθμός των ανδρών που κάνουν αποτρίχωση έχει διπλασιαστεί, ενώ αυξητική τάση παρουσιάζει και η ανδρική λιποαναρρόφηση.

Εξίσου μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια και οι πωλήσεις ανδρικών καλλυντικών, κάτι που πριν από λίγο καιρό ακουγόταν μάλλον σαν ανέκδοτο, παρά ως πραγματικότητα.

Με μεγάλη προτίμηση σε κρέμες, αλλά και οποιοδήποτε προϊόν βοηθά στην αντιγήρανση, οι άνδρες - ιδίως εάν είναι και κάποιας ηλικίας - επιθυμούν πλέον να περιποιούνται τον εαυτό τους και να μην αφήνουν τα σημάδια του χρόνου να κάνουν την εμφάνισή τους, στο πρόσωπο και το σώμα.

«Εάν ένας άνδρας κάνει αποτρίχωση, ή πεντικιούρ, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χάνει και τον ανδρισμό του», ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι των κέντρων ομορφιάς.

Πάντως, οι μέθοδοι που ακολουθούνται στις περιποιήσεις ομορφιάς για τον άνδρα, διαφέρουν ελάχιστα από αυτές για τη γυναίκα: Σοκολάτα, κρέμα, μικροκρύσταλλοι, αλάτι και οποιοδήποτε άλλο συστατικό προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση, αναζωογόνηση και νεότητα, εντάσσεται στα προγράμματα και τις θεραπείες για τον άνδρα. Η επιλογή είναι δική του.

Τώρα, βέβαια, το ποιες γυναίκες συμφωνούν με αυτό και ποιες όχι, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.


cosmo.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links