Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-2008, 15:24:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Λάπτοπ σε μέγεθος Α4


Το επόμενο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ των κατασκευαστών φορητών υπολογιστών μάλλον δεν θα είναι οι δυνατότητες των μοντέλων που προσφέρουν.
Αλλά, το πόσο λεπτοί θα είναι. Οι φορητοί δείχνουν να μπαίνουν σε πρόγραμμα... διαίτης, με την Apple να δείχνει να επιδιώκει να πάρει γρήγορα το προβάδισμα σε μία κατηγορία -αυτήν των εξαιρετικά λεπτών υπολογιστών- η οποία δείχνει να παρουσιάζει εντυπωσιακή ανάπτυξη την τελευταία διετία.
Η παρουσίαση του νέου MacBook Air από τον πασίγνωστο διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Στιβ Τζομπς, ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς ο τελευταίος έβγαλε τον νέο φορητό υπολογιστή της αμερικανικής εταιρείας μέσα από έναν Α4 κίτρινο φάκελο.
Την ίδια στιγμή, σε διάφορα fora του Internet άρχισαν τα... στοιχήματα για το πότε θα κυκλοφορήσει στο YouTube το πρώτο video clip που θα δείχνει κάποιον να σπα στα δύο το MacBook Air, το πάχος του οποίου στο λεπτότερο σημείο του είναι μόλις 0,4 εκατοστά.
Από τη στιγμή που οι φορητοί υπολογιστές τείνουν να γίνουν το αξεσουάρ που κουβαλάνε μαζί τους συνέχεια όλο και περισσότεροι άνθρωποι ήταν αναμενόμενο ο σχεδιασμός των μοντέλων να αποτελεί και κριτήριο αγοράς.


ethnos.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links