Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-01-2008, 15:55:   #372
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

[right:0251238e3e]http://www.sportime.gr/images//Kentriko%202/manucho_pao.jpg[/right:0251238e3e]
Φέρνει Μανούτσο!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος έφυγε, αλλά η θέση του δεν θα μείνει ορφανή... Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μετουσιωθεί σε πράξη, αφού στον Παναθηναϊκό θα ενσωματωθεί μετά το Κόπα Άφρικα ο Μανούτσο Γκονσάλβες. Οι πράσινοι αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την συμφωνία με την αγγλική ομάδα για εξάμηνο δανεισμό του Αγκολέζου επιθετικού και έστειλαν άνθρωπο της ομάδας στην Γκάνα προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη. Το τριφύλλι αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου αφού μέχρι την Παρασκευή ο 24χρονος άσος θα πρέπει να δηλωθεί στην UEFA έτσι ώστε έχει δικαιώμα συμμετοχής τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των πρασίνων.

Στροφή σε Μανούτσο


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά το ναυάγιο για την απόκτηση του ξένου χαφ, αλλά και τον δανεισμό του Βαγγέλη Μάντζιου στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αποφάσισαν να κλείσουν τον κενό που άφησε ο Ενακαρίρε στις θέσεις των ξένων με την απόκτηση του Μανούτσο.

Ο 24χρονος άσος θα τεθεί στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Αγκόλας στο Κόπα Άφρικα. Η χώρα του Μανούτσο παίζει την Πέμπτη με την Τυνησία και χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί στα προημιτελικά, ενώ μπορεί να περάσει στους «8» ακόμη και με ήττα αν έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από Σενεγάλη ή Νότιο Αφρική. Ο προημιτελικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει πως ο Μανούτσο θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Βέροια.

"Έδεσε" τους νέους

Τα μέτρα τους για κάθε ενδεχόμενο παίρνουν στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι σθνηθίζουν να βάζουν υψηλές ρήτρες στους παίκτες που αγοράζουν έτσι ώστε να είναι κατοχυρωμένοι σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τα δύο νέα αποκτήματα του τριφυλλιού, το Νίκο Σπυρόπουλο, στο συμβόλαιο του οποίου τοποθετήθηκε ρήτρα 5 εκατ. ευρώ και τον Αντώνη Πετρόπουλο 5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

"Η καλύτερη άμυνα"

Εγκωμιαστικά σχόλια για την άμυνα του Παναθηναϊκού κάνει η πορτογαλική εφημερίδα "Jornal de Noticias". Οι πράσινοι έχουν μαζί με την Πόρτο μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης αφού έχουν δεχθεί μόλις 7 τέρματα. Συγκεκριμένα η εν λόγω εφημερίδα αναφέρει: "Η Πόρτο και ο Παναθηναϊκός διαθέτουν την καλύτερη αμυντική γραμμή στην Ευρώπη. Αν και ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει δεχθεί μόλις επτά γκολ, όσα και η Πόρτο. Οι "δράκοι" έχουν όμως έναν αγώνα παραπάνω".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση