Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-02-2008, 18:07:   #162
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



«Ευχαριστώ Ρατζίνσκι και Κεχαγιά»

Η νίκη της Ξάνθης επί του Λεβαδειακού με 4-1, δεν προκάλεσε απολύτως καμία εντύπωση. Με τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Ακρίτες, άλλωστε, εδώ και 1,5 μήνα, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα. Ο Αγγελος Διγκόζης, μέσω του Sportime.gr, αναλύει τους λόγους αυτής της μεταμόρφωσης της Ξάνθης από τον Γενάρη κι έπειτα, αποθεώνει τον Τόμας Ρατζίνσκι που διαφέρει από "εμάς τους τεμπέληδες Ελληνες ποδοσφαιριστές", λέει το δικό του "ευχαριστώ" στον Νίκο Κεχαγιά και ονειρεύεται το κύπελλο Ελλάδας για δεύτερο σερί χρόνο, με δεύτερη επαρχιακή ομάδα. Μέχρι τότε, όμως, προτιμάει να σκέφτεται την ΑΕΚ...

- Η Ξάνθη εδώ και έξι εβδομάδες δεν είναι SKODA αλλά... Ferrari. Πού θα σταματήσετε;

"Τώρα φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, όπως επίσης και το γεγονός ότι έχουμε βρεθεί μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές. Εχουμε αποκτήσει χημεία ως ομάδα. Το πού θα σταματήσουμε δεν το ξέρω, αλλά έχουμε πολύ καλή ψυχολογία μετά από κάποια μεγάλα αποτελέσματα. Οπως η ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια".

- Πέρα από την ψυχολογία, που είναι σημαντικός παράγοντας, οι μεταγραφές τι ρόλο έχουν παίξει;

"Σίγουρα βοηθάνε πολύ όλοι οι παίκτες που ήρθαν, αλλά ο ποδοσφαιριστής στον οποίο θέλω να σταθώ, είναι ο Τόμας Ρατζίνσκι. Κατά την άποψη μου, όλες οι ελληνικές ομάδες ζηλεύουν που δεν έχουν έναν παίκτη σαν τον Ρατζίνσκι".

- Επαγγελματίας 100%;

"Σε όλα. Και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι παίζει με τέτοιο πάθος και τέτοια διάθεση σε αυτή την ηλικία. Επίσης, δεν είναι τεμπέλης στις προπονήσεις όπως είμαστε οι περισσότεροι Ελληνες ποδοσφαιριστές. Από όσα έχω συναντήσει στην καριέρα μου, υπήρξαν περιπτώσεις στην καριέρα μου που παίζαμε αγώνα την Κυριακή και μετά για να ξανακάνουμε προπόνηση έπρεπε να έρθει η Τετάρτη ή η Πέμπτη. Ο Τόμας έχει έρθει με εντελώς διαφορετική νοοτροπία και αυτό μας βοηθάει όλους".

- Ενα σχόλιο για τον Νίκο Κεχαγιά, ο οποίος πλέον αποθεώνεται από όλους;

"Είναι θετικό το γεγονός ότι είναι νέος και εργάζεται σε μια ομάδα όπως η Ξάνθη. Οι ξένοι προπονητές, τουλάχιστον οι περισσότεροι, που έρχονται στην Ελλάδα δεν έχουν δώσει το κάτι διαφορετικό. Είναι καλό οι πρόεδροι να δίνουν ευκαιρίες σε Ελληνες προπονητές και ειδικά στους νέους. Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να πω στον Νίκο Κεχαγιά είναι ένα ευχαριστώ, γιατί με τον προηγούμενο προπονητή δεν υπολογιζόμουν και ήμουν εκτός αποστολής. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κεχαγιάς με πίστεψε, με έβαλε ξανά στην ομάδα και πιστεύω και ελπίζω να τον δικαιώνω. Εχει όρεξη και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καριέρα ως προπονητής. Ο χώρος, βέβαια, είναι πολύ δύσκολος αλλά ελπίζω όλα να του πάνε καλά".

- Βλέποντας και τη βαθμολογία, πλέον, ο στόχος είναι η είσοδος στα play off;

"Ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Πριν το ματς με τον ΟΦΗ, αν μας ρωτούσε κάποιος για στόχο, δε θα λέγαμε τίποτα. Απλά θέλαμε πολύ να κερδίσουμε εκείνο το ματς για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. Τώρα, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, σε μια μικρή γωνία του μυαλού μας υπάρχει η σκέψη της εξόδου στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος αλλά υπάρχει και η πολύ μεγάλη πρόκληση, που είναι το κύπελλο Ελλάδας".

- Το οποίο θέλεις σαν τρελός να κατακτήσεις για δεύτερη σερί χρονιά, με δεύτερη επαρχιακή ομάδα.

"Μακάρι! Ελπίζω να μας βοηθήσει ο Θεός όλους στην ομάδα. Η Ξάνθη έχει παράδοση στον θεσμό του κυπέλλου, να φτάνει ως τον ημιτελικό. Εκεί, από παιχνίδια που είχα δει τότε, δεν ήταν τυχερή και δεν μπορούσε να προκριθεί στον τελικό. Εύχομαι φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα. Ολοι έχουμε διάθεση, κίνητρο αλλά χρειάζεται και λίγη τύχη. Ο αντίπαλος (σ.σ. Αρης) μας στους προημιτελικούς άλλωστε, είναι πολύ καλή ομάδα".

- Προς το παρόν, όμως, έχετε μπροστά σας την πληγωμένη ΑΕΚ. Τα προβλήματα της οποίας, ενδεχομένως να έχουν αρχίσει για τα καλά μετά την ήττα-αποκλεισμό από εσάς, στα Πηγάδια. Ερχεστε για νίκη;

"Την ΑΕΚ στο κύπελλο την είχαμε αντιμετωπίσει με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο. Ετσι και τώρα. Θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ 90 λεπτά και αυτό είναι όλο. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το πώς είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Στο ματς του κυπέλλου έλειπε πολύ από την ΑΕΚ ο Ριβάλντο, η παρουσία του οποίου σε έναν αγώνα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Τώρα θα αγωνιστεί. Οπως και να έχει, μετά το ματς θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα από ό,τι τώρα".

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση