Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-02-2008, 03:54:   #1
kouklitsa
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη kouklitsa
 
Εγγραφή: Feb 2008
Περιοχή: somewhere in the Universe...
Μηνύματα: 138
Thanks: 20
Thanked 41 Times in 23 Posts
My Mood:
kouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished roadkouklitsa is on a distinguished road
Προεπιλογή Διαγωνισμός: Viewers Choice Movie Awards 2007

Tα Viewers Choice Movie Awards είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε το 2002 από το CinemaNews.gr, για την ανάδειξη των κινηματογραφικών προτιμήσεων του Ελληνικού Internet.

Και φέτος, οι συντάκτες του CinemaNews.gr καθόρισαν με ψηφοφορία τις 10 υποψήφιες ταινίες στις 6 κατηγορίες της διοργάνωσης. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας θα ακολουθήσουν αφιερώματα για τις νικήτριες ταινίες.

Όσοι κατέθεσαν την ψήφο τους για τα Viewers Choice Movie Awards 2007 θα λάβουν μέρος σε κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν 30 τυχεροί που μοιράζονται αντίστοιχα έπαθλα (Συλλεκτικές Κινηματογραφικές Φιγούρες - προσφορά του Comicworld.gr, Συλλεκτικές Κινηματογραφικές Αφίσσες και Κινηματογραφικα DVD ταινιών του 2007).

Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από τα μεγαλύτερα Ελληνικά site: In.gr, Pathfinder.gr, Flash.gr, GoCulture.gr, Otenet.gr, E-radio.gr, Kiss.gr Pestaola.gr, Comicworld.gr, Away.gr καθώς και στην εφημερίδα City Press.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή:
Κώδικας:
http://www.cinenews.gr/vote/index.php
Ο χρήστης kouklitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links