Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-2008, 15:50:   #432
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Ψάχνεται ο Μπελούτσι

Προσπάθεια να βρει τον καλό του εαυτό κάνει ο Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα αγχωμένος, αφού δεν μπορεί ακόμα να δείξει μέσα στο γήπεδο τι πραγματικά αξίζει. «Είμαστε μέσα σε τρεις στόχους και τα θέλουμε όλα», δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στα μέσα της πατρίδας του. «Απαγορεύονται τα λάθη», τόνισε ο Ζούλιο Σέζαρ στην προσωπική του ιστοσελίδα. Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρέθηκαν οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς.

Οι απαιτήσεις όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Φερνάντο Μπελούτσι ήταν μεγάλες, αλλά μετά από ένα μήνα παρουσίας, δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο με συνέπεια να υπάρχει και η ανάλογη γκρίνια, αλλά και κριτική από τα ΜΜΕ. Ο ίδιος ο παίκτης έχει καταλάβει ότι δεν αποδώσει βάσει αυτών που μπορεί και μφανίζεται ιδιαίτερα αγχωμένος ώστε να ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο τα πολλά λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Άνθρωποι του στενού του περιβάλλον τονίζουν ότι ο Φερνάντο είναι ενημερωμένος για την κριτική που του γίνεται και δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος, αφού θέλει πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Το άσχημο για τον Μπελούτσι ήταν ότι προερχόταν από αγωνιστική απραξία. Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα και ήταν δύσκολο να μπει άμεσα στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός όμως, τον χρειαζόταν άμεσα και η είσοός του στην ομάδα έγινε πιο γρήγορα. Έτσι, για άλλη μία φορά έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεκουρατστεί, αφού μπήκ από την αρχή στα βαθιά.

Κοβάσεβιτς: «Τα θέλουμε όλα»

Η παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό δεν περνάει απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της Σερβίας. Με αφορμή την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τη συγκρουσή του με τον Γκάβραντσιτς, ο Κοβάσεβιτς μίλησε στα έντυπα της χώρας του. «Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους. Έχουμε ελπίδες για όλα και τα θέλουμε».

Σέζαρ: «Απαγορεύονται τα λάθη»

Από την πλευρά του ο Ζούλιο Σέζαρ μιλώντας στην προσωπική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στη συνέχεια της ομάδας. «Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να το δει. Μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί αισθάνομαι καλά, έχω αυτοπεποίθηση για να παίξω το καλύτερο δυνατό, 100% μέχρι τέλους. Έχουμε ένα σημαντικό ματς με τον Ηρακλή, το οποίο είναι μέσα στις υποχρεώσεις μας γιατί έχουμε τρεις διοργανώσεις. Απαγορεύονται τα λάθη, πρέπει να κάνουμε τα καλύτερο στις τρεις διοργανώσεις και να πάρουμε το νταμπλ. Θέλουμε να κερδίζουμε. Οι οπαδοί πρέπει να είναι ξανά ο 12ος παίκτης μας για να μας βοηθούν».

Στα γραφεία άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς


Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς έχουν αδελφοποιηθεί εδώ και δύο χρόνια περίπου και τη Δευτέρα βρέθηκαν στη χώρα μας δύο εκπρόσωποι των "χενέιζες". Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος των ακαδημιών, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου με αφορμή συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, πέρασαν από του Ρέντη όσο και από τα γραφεία του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι δύο άνθρωποι είχαν συνεργασία τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς, όσο και με τον Τάκη Λεμονή.


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση