Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-2008, 22:06:   #438
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



«Ούτε για αστείο...»

Σε περιπτώσεις όπου ο εκάστοτε προπονητής του Ολυμπιακού αποτελεί παρελθόν, δράση αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης. Κάτι τέτοιο έγινε και αυτές τις ώρες, αφού λίγο μετά το χωρισμό με τον Τάκη Λεμονή και την πρόσληψη του Ζοσέ Σεγκούρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και απαίτησε από τους παίκτες να τα πάρουν όλα. Δηλαδή να κερδίσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια έως τη λήξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει στήριξη στο νέο κόουτς, προκειμένου το νταμπλ να πάει για μια ακόμα φορά στον Πειραιά και ζήτησε την αμέριστη βοήθεια του κόσμου στη νέα αυτή προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μόνο νίκες έως το τέλος

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Πέτρος Κόκκαλης επισκέφθηκαν, τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου είχαν συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή Ίλια Ίβιτς και τον προπονητή της ομάδας κ. Χοσέ Σεγκούρα.

Ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης μίλησε στη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας τους την ευθύνη που έχουν απέναντι στην ομάδα, προκειμένου αυτή να πετύχει το στόχο της στο πρωτάθλημα, που είναι οι έξι νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του και πρόσθεσε:

"Η αλλαγή προπονητή ήταν μια δύσκολη απόφαση, όμως η Διοίκηση την πήρε με στόχο να υπάρξει μια θετική ανταπόκριση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Πιστεύω ότι στην προσπάθεια αυτή, θα έχουμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, έτσι ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και στη συνέχεια τους έδωσε να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν. "Πρέπει οποωσδήποτε να κατακτήσετε το πρωτάθλημα. Μην το χάσετε ούτε για αστείο. Η αλλαγή του προπονητή έγινε για να μας βοηθήσει και θέλω από εδώ και πέρα να παίξετε καλή μπάλα".

Άμεσο μήνυμα

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πάει από το μεσημέρι στο Ρέντη και ήθελε να δώσει κάποια μηνύματα στους παίκτες, καθώς μπορεί να αποτελεί παρελθόν ο Τάκης Λεμονής, σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι παίκτες. Ούτως ή άλλως, δεν μπορεί να υπάρχει φταίξιμο μόνο από τη μια πλευρά και κανένα από την άλλη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ λοιπόν, ζήτησε από τους παίκτες να κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να πάει για μια ακόμα φορά ο τίτλος στον Πειραιά. Το θέμα είναι βέβαια να κάνει μία τουλάχιστον γκέλα και ο Παναθηναϊκός για να συμβεί αυτό, αλλά από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως από τις επιδόσεις (και) των πρασίνων εξαρτάται, αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, είναι να κερδίσουν τα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αφού υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά αν θέλουν οι παίκτες να αναδειχτούν πρωταθλητές, θα πρέπει να κερδίσουν όλους τους αγώνες. Αυτοί από τη μεριά τους, καλά θα κάνουν να λάβουν το μήνυμα του προέδρου και να αποσπάσουν τους 24 πόντους που απομένουν. Ειδάλλως, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο καλά, αφού τους είπε ορθά κοφτά, "μην το χάσετε ούτε για αστείο".

Από τη μεριά του ο αρχηγός της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς του είπε, "Θα κάνουμε το παν για να φτάσουμε στον τίτλο" και κάπου εκεί ξετυλίγεται ένα κουβάρει εξελίξεων σχετικά με το πως θα αγωνιστούν από εδώ και πέρα οι παίκτες...

Η προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (15/3) με τον Ατρόμητο, με την προπόνηση που έγινε στις 17:00. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Σέζαρ και Τζόρτζεβιτς, ενώ ο Πατσατζόγλου δεν προπονήθηκε, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα.

Οι Γκαλέτι και Λεντέσμα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης της ομάδας και ακολούθως το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Λούα Λούα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Τοροσίδης, λόγω ενός σπασμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα επανεξεταστεί αύριο. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Μπράβο.

Την επομένη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 12:00.

Κλήσεις σε Εθνικές


Οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Πολωνίας, της Σλοβενίας και του Κονγκό, ενημέρωσαν την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση στις Εθνικές τους ομάδες, των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Μίρνες Σίσιτς και Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, αντίστοιχα.

Για τον Ζεβλάκοφ η κλήση αφορά το φιλικό παιχνίδι Πολωνία - Ηνωμένες Πολιτείες που θα γίνει στην Κρακοβία στις 26 Μαρτίου. Για τον Σίσιτς η κλήση του αφορά τον φιλικό αγώνα Ουγγαρία - Σλοβενία που θα γίνει στις 26 Μαρτίου στο Ζαλαεγκερζέκ και τέλος για τον Λούα Λούα η κλήση του αφορά τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο Παρίσι με την Γκαμπόν (25 Μαρτίου) και την Αλγερία (27 Μαρτίου).

*Λύθηκε η συνεργασία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον, μέχρι σήμερα επιστημονικό συνεργάτη της ομάδας, κ. Όμηρο Εμμανουηλίδη.

Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση