Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-2008, 22:53:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Το Wii Fit έρχεται στην Ευρώπη στις 25 Απριλίου


To 2007 στην παγκόσμια έκθεση τεχνολογίας E3, η Nintendo και ο σχεδιαστής παιχνιδιών Shigeru Miyamoto παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο αξεσουάρ της φημισμένης κονσόλας Wii το οποίο συνοδεύεται με ένα νέο παιχνίδι που ακούει στο όνομα Wii Fit. Το παιχνίδι ανήκει στην ίδια «οικογένεια» με το Wii Play και το Wii Sports.

Το αξεσουάρ Wii Balance Board που συνοδεύει αποκλειστικά το παιχνίδι, αποκτά την χρηστικότητα που έχει ένα χαλάκι yoga, ή μίας step πλατφόρμας, ή ενός snowboard. Οι δυνατότητες «μεταμόρφωσης» του Wii Balance Board εξαρτάται από το παιχνίδι επιλογής του gamer.

Το Wii Fit περιέχει την δυνατότητα να μέτρησης της ηλικίας ανάλογα με την φυσική του κατάσταση. Επίσης μετρά την σωματική μάζα και προσφέρει στον gamer ασκήσεις yoga, push ups, step αεροβική, jogging, βάδην σε τεντωμένο σχοινί καθώς και σπορ όπως απόκρουση μπάλας ποδοσφαίρου, snowboarding, hula hoop και άλματα με εικονικά πέδιλα του σκι.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γυμνάσει διασκεδάζοντας τον gamer στο εικονικό περιβάλλον του Wii.

Οι σχεδιαστές του Wii Balance Board, είχαν στην διάθεσή τους 2 χρόνια για να πραγματοποιήσουν το απαραίτητο αξεσουάρ για το Wi Fit το οποίο έχει το σχήμα ζυγαριάς και είναι εμπνευσμένο από την ανάγκη των Sumo παλαιστών να παρακολουθούν το βάρος τους με δύο ζυγαριές ταυτόχρονα.

Το Wii Fit κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία από την 1η Δεκεμβρίου 2007 και έχει πουλήσει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2008 πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Στην Ευρώπη έχει ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου 2008.

Η χρήση του Wii Balance Board σε συνδυασμό με το Wii Remote και το Nunchuck ανοίγει προοπτικές για τις τρίτου προσώπου εταιρίες κατασκευής παιχνιδιών όπως η Namco Bandai Holdings, η THQ και η Square-Enix.


zerodaysoldier.blogspot.com/
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links