Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-2008, 14:26:   #423
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Άκης φεύγει...Άγγελος έρχεται



Η απόλυτη ευτυχία μετά την επιβλητική επικράτηση με 4-0 επι του Ολυμπιακού καλά κρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο μια ομάδα του επιπέδου του «δικέφαλου» δεν μπορεί να μείνει σε αυτό. Ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν μοιάζει επιβεβλημένος. Πρωταρχικός στόχος της «Ένωσης» δεν είναι άλλος από την εύρεση αντικαταστάτη του Άκη Ζήκου για τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο εκλεκτός του Ντέμη Νικολαϊδη για τη θέση του αμυντικού χαφ, φέρεται να είναι ο Άγγελος Μπασινάς.

Νίκη και μάλιστα με τέτοιο σκορ απέναντι στο Ολυμπιακό δεν μπορεί παρά να δημιουργεί πολλά και ευχάριστα συναισθήματα στις τάξεις του συλλόγου, ωστόσο, οι υπάρχουσες συνθήκες στα αγωνιστικά της ομάδας δεν επιτρέπουν καθησυχασμό. Ο Άκης Ζήκος υπήρξε μαζί με τον Ριβάλντο, στυλοβάτης της ιστορικής νίκης, πραγματοποιώντας εμφάνιση που παραπέμπει σε Ζήκο παλαιότερων ετών, όταν ο Έλληνας μέσος αγωνιζόταν στη Μονακό. Τα παραμύθια δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος ωστόσο, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος, κατά πάσα πιθανότητα, το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι και το τελευταίο στη καριέρα του.

Επιβεβλημένος λοιπόν ο σχεδιασμός της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν και από ότι φαίνεται, η διοίκηση της ομάδας το γνωρίζει πολύ καλά και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Ο εκλεκτός της διοίκησης δεν είναι άλλος από τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας. Ο Άγγελος Μπασινάς φέρεται να είναι με το ένα πόδι στην ΑΕΚ, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα και σαν είδηση σίγουρα έρχεται να δώσει συνέχεια στην νιρβάνα των οπαδών της ομάδας.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης πριν από λίγο καιρό και κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που είχε παραχωρήσει σε δημοσιογράφους είχε προβεί σε μια προφητική δήλωση-δείγμα των προθέσεων του για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» είχε τονίσει πως κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο σύλλογος σκόπευε να διαθέσει το ποσό του 1,5 εκ. Ευρώ προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του παίκτη-βαρόμετρο.

Ο παίκτης δεν ήρθε τον Ιανουάριο, όμως η συμφωνία φαίνεται να είχε κλειστεί για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή με τη Μαγιόρκα λήγει το καλοκαίρι και όπως πηγές αναφέρουν, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ήδη προτείνει διετή συνεργασία στον Άγγελο Μπασινά με 1,5 εκ. Ευρώ συν κάποια μπόνους που θα συμφωνηθούν για την κατάκτηση στόχων. Με λίγα λόγια ο Νικολαίδης προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο της τάξης του ενός εκ. Ευρώ στον Μπασινά ετησίως.

Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του παίκτη, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού προτιμά 3ετές συμβόλαιο, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν φαίνεται ότι θα σταθεί εμπόδιο στην συμφωνία των δυο πλευρών. Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι ο Μπασινάς θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να κλείσει την καριέρα του, αποτελεί ένα ακόμη λόγο για ευτυχή κατάληξη των συνομιλιών μεταξύ ΑΕΚ και Μπασινά.

Σενάρια και για Μπανγκούρα

Και ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και η ΑΕΚ είναι ακόμα στο κυνήγι του τίτλου, η μεταγραφολογία συνεχίζεται. Ο Μπασινάς αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης, όμως σύμφωνα με σενάρια που φέρνουν στη δημοσιότητα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ένας ακόμη παίκτης από το πρωτάθλημα της Κύπρου, έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της «Ένωσης». Πρόκειται για τον 18χρονο Μουσταφά Μπανγκούρα, του οποίου η περίπτωση είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το «δικέφαλο», αλλά το κόστος για τη μεταγραφή του είχε χαρακτηριστεί απαγορευτικό. Ο Μπανγκούρα αγωνίζεται με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας και σε 23 αγώνες έχει πετύχει 9 τέρματα.

Ετοιμάζει πρόταση για Παπασταθόπουλο η Βαλένθια


Η παρουσία και μόνο του συνεργάτη του Κούμαν, Μπαϊράμ Τουτουμλού,στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, για το παιχνίδι της ΑΕΚ με το Ολυμπιακό, αποτελεί προάγγελο σημαντικών εξελίξεων στην υπόθεση της μεταγραφής του Παπασταθόπουλου στην Βαλένθια.Η ισπανική ομάδα έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την παρουσία του Τουτουμλού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία, η διοίκηση της Βαλένθια δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για να εντάξει στο δυναμικό της τον αμυντικό της «Ένωσης». Ο Τουτουμλού έχει ήδη πληροφορήσει τον Κούμαν για τα όσα είδε στο ματς της Κυριακής, ενώ αποχώρησε για την Ισπανία έχοντας στην κατοχή του και ένα DVD με αγωνιστικά στιγμιότυπα του Παπασταθόπουλου.

«Η νίκη ανήκει σε όσους αγαπούν την ΑΕΚ»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα Sport Day, ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Γιούργκεν Μάχο, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η εκπληκτική εμφάνιση και η επιβλητική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό είναι αφιερωμένη σε όσους αγαπούν το σύλλογο.


Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι πέρα απο μεγάλος παίκτης είναι και εξαίρετος χαρακτήρας, ο σούπερ σταρ της ΑΕΚ, Ριβάλντο σε συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του, έσπευσε να τους ευχαριστήσει για την απόδοση και τη νίκη απέναντι στο Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση τίτλου, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα στραβοπατήσουν στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

«Έχω παίξει τόσα και τόσα παιχνίδια στη ζωή μου. Έχω πάρει τόσους τίτλους και νιώθω γεμάτος από ποδόσφαιρο. Αυτή η νίκη, όμως, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό μου. Αυτή η νίκη σήμαινε πολλά για μένα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που είχαν αυτή την εμφάνιση. Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι από όλους σας. Σας ευχαριστώ», δήλωσε ο πρωταγωνιστής του κυριακάτικου ντέρμπι, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε με τρεις νίκες και ξέρετε πολύ καλά ότι πιστεύω στον τίτλο. Θα χάσουν κι άλλους βαθμούς!», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ.

«Θέλω να σκοράρω και στο επόμενο παιχνίδι»

Στο μεταξύ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα A’ Bola, ο νεαποκτηθής επιθετικός της ΑΕΚ, Εντίνιο, δήλωσε πως η επιβλητική νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι αποτέλεσμα του ότι όλα πήγαν τέλεια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει την επιθυμία του να σκοράρει και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εντίνιο

«Θέλω να συνεχίσω σ' αυτόν τον ρυθμό και να σκοράρω και στο επόμενο παιχνίδι. Δουλεύω πολύ στις προπονήσεις, αλλά με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου. Το ότι σκοράρω εγώ είναι αποτέλεσμα ομαδικής λειτουργίας, δεν είναι μόνο δικό μου έργο. Ο προπονητής μού είπε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα για τη συνολική μου παρουσία και γιατί τα έδωσα όλα. Μου είπε πως είμαι σε καλό δρόμο. Μου άρεσε που άκουσα αυτά τα λόγια από τον προπονητή μου», τόνισε ο επιθετικός της «Ένωσης», ενώ συνέχισε μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Δεν περίμενα τέτοια έκταση στο σκορ, κανείς δεν το περίμενε. Πήγαν όμως όλα τέλεια και κερδίσαμε με τέσσερα γκολ διαφορά. Το σημαντικό είναι πως παίξαμε με σοβαρότητα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους. Πιστεύουμε ακόμα πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει δύο δύσκολα παιχνίδια, με Λάρισα και Ξάνθη. Το δικό μας πρόγραμμα είναι θεωρητικά ευκολότερο, αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο», συνέχισε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος εις βάρος του Ολυμπιακού και έκλεισε της δηλώσεις του αποκαλύπτοντας το όνειρό του να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

«Οι φίλοι μου από την Πορτογαλία μου λένε πως τα πάω καλά. Δεν γνωρίζω αν το τεχνικό επιτελείο του Σκολάρι με παρακολουθεί εδώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εγώ κάνω το καλύτερο δυνατό για να έχω μία ευκαιρία στην εθνική Πορτογαλίας. Ίσως φαίνεται αυτή τη στιγμή να λείπει ένας κλασικός γκολτζής, αλλά είναι συγκυριακό θέμα, μπορεί στο επόμενο διάστημα να μην υφίσταται τέτοιο πρόβλημα».


Πηγή : sportime.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση