Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-04-2008, 23:14:   #1
mpcom
Moderator
 
Το avatar του χρήστη mpcom
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 475
Thanks: 84
Thanked 122 Times in 78 Posts
My Mood:
mpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished road
Προεπιλογή Ford: Ανάκληση για το πισωκίνητο Transit

Πρόγραμμα ανάκλησης που αφορά στο Transit με κίνηση στους πίσω τροχούς εκτελεί η Ford Motor Hellas AEBE σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η Γενικό Γραμματέας Καταναλωτή, Γιάννης Οικονόμου. Η ανάκληση αφορά 944 οχήματα, παραγωγής από 11 Δεκεμβρίου 2003 έως 30 Απριλίου 2006, στα οποία μηχανολογικές έρευνες έχουν προσδιορίσει ένα πρόβλημα φθοράς στον πίσω άξονα ανάμεσα στα ημιαξόνια και τον άξονα πινιόν του διαφορικού. Φθορά στα ημιαξόνια θα προκαλέσει θόρυβο από τον άξονα και μπορεί να γίνει αντιληπτή ως αλλαγή στα χαρακτηριστικά χειρισμού του οχήματος. Σε περιπτώσεις σοβαρής φθοράς ενδέχεται να αποσυνδεθούν τα κλιπ συγκράτησης των ημιαξονίων, με αποτέλεσμα να βγουν από το περίβλημα, προκαλώντας έτσι απώλεια χειρισμού του οχήματος και πιθανή αστάθεια.Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και η απαιτούμενη επισκευή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρείας Ford Motor Hellas AEBE στο τηλέφωνο 801 11 700 600.


automotopress.gr
__________________
Ο χρήστης mpcom δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links