Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-04-2008, 21:46:   #1
mpcom
Moderator
 
Το avatar του χρήστη mpcom
 
Εγγραφή: Nov 2006
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 475
Thanks: 84
Thanked 122 Times in 78 Posts
My Mood:
mpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished roadmpcom is on a distinguished road
Προεπιλογή Ανάκληση αυτοκινήτων Honda Civic 3D και 5D

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων HONDA μοντέλα Civic 3D και 5D.

Η ανάκληση αφορά 3537 οχήματα, παραγωγής 2006 και 2007, σε ορισμένα εκ των οποίων λόγω του είδους και διαστάσεων της καστάνιας χειρόφρενου των παραπάνω μοντέλων, μπορεί εάν αυτό δεν εφαρμοσθεί σωστά από τον χρήστη, να απενεργοποιηθεί. Εάν το χειρόφρενο ενεργοποιηθεί χωρίς να πιέζεται το κουμπί απελευθέρωσης, η λειτουργία του παραμένει ανεπηρέαστη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση του μηχανισμού χειρόφρενου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της.

capital.gr
__________________
Ο χρήστης mpcom δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to mpcom For This Useful Post:
jim_pap_2 (20-04-2008)
Sponsored Links