Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-2008, 21:20:   #224
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή



Οι εκκαθαρίσεις ξεκίνησαν, ετοιμάζεται ο Ααρόν

Πριν καν ολοκληρωθεί η νέα χρονιά, τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Ηρακλή. Ο λόγος γίνεται για τους Βραζιλιάνους Μπρούνο Λέιτε, Φλάβιο Ντίαζ , Φονσέκα και Εντινιο, που αποκτήθηκαν τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, ενημερώθηκαν ότι δεν είναι στα πλάνα του Πεντράθα και βέβαια, δεν θα αγωνιστούν στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση συνεργασίας με τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, Flavio Dias Ribeiro, Luciano Simonetto Perazzolo Fonseca, Bruno Garcia Leite και Carlos Felicissimo Polidorio Edison - Edinho.
Ευχαριστεί θερμώς τους ποδοσφαιριστές για τη συνεισφορά τους στην αγωνιστική προσπάθεια και τους εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους."

Η δήλωση "δεν θέλουμε να πάμε απλά σαν καλεσμένοι μιας γιορτής", αντικατοπτρίζει το κλίμα που επικρατεί στο κυανόλευκο "στρατόπεδο". Στον Ηρακλή, ο Ανχελ Πεντράθα ετοιμάζει την ομάδα για την τελευταία αγωνιστική, στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, και ταυτόχρονα σχεδιάζει για την επόμενη περίοδο αφού πλησιάζει η ώρα των οριστικών αποφάσεων.

Η διοίκηση αναμένει τις εισηγήσεις του Ισπανού τεχνικού που βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με τις επιλογές του Μανέλ Φερέρ, του ατζέντη που θα εξακολουθήσει να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο κομμάτι από το υλικό της ομάδας.

Ο τελευταίος είναι υπεύθυνος για υποθέσεις όπως αυτές του Ααρόν και του Μαρκές που βοήθησαν σημαντικά τον Ηρακλή και σε ανάλογο επίπεδο αναμένεται να κινηθούν οι επόμενες μεταγραφικές του αναζητήσεις.

"Δεν θέλουμε να κάνουμε λάθος με τους παίκτες που διαθέτουμε, με αυτούς που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν την επόμενη περίοδο, με τους οποίους θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά. Τα θεμέλια τα έχουμε βάλει", υποστηρίζει ο Πεντράθα που σύντομα θα συναντηθεί εκ νέου με τη διοίκηση για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Στο πρόγραμμα ο Ααρόν
Ευχάριστες εξελίξεις μετά τη σημερινή προπόνηση στον Ηρακλή. Ο Ααρόν ξεπερνά τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, με την ιατρική εκτίμηση να προβλέπει συμμετοχή του αύριο στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ακόμη, ο Ραγκουέλ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετείχε στην προπόνηση.

# Ούτε ένας, oύτε δύο, αλλά, δώδεκα νέοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.
"Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στο πλαίσιο της απαρέγκλιτης πολιτικής και του σχεδιασμού της για αξιοποίηση της Υποδομής, προς όφελος του αγωνιστικού παρόντος και μέλλοντος του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ, με χαρά και απόλυτη ικανοποίηση ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, από δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές της "κυανόλευκης" oμάδας Νέων, κατόπιν σχετικής εισήγησης του προπονητή της Α' oμάδας, κ. Angel Pedraza.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ξανθόπουλος, εξέφρασε στα παιδιά και στους γονείς του τις ευχές του και το όραμα της Διοίκησης να στηριχτεί στο μέλλον στα δικά του παιδιά ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Παρόντες, επίσης, ο προπονητής της Α' ομάδας, κ. Pedraza, ο Διοικητικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής, κ. Αγγελάκης, ο Τεχνικος Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής, κ. Ηλιάδης και ο εκ των προπονητών της ομάδας Νέων, κ. Σπυρογιάννης.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 18/04/2008, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα" αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή.
Ορισμένοι από αυτούς είναι οι Βέλιος (γιος παλιού επιθετικού του Ηρακλή), Μέλκας (τερματοφύλακας, γιος του πρώην βολειμπολίστα και νυν προπονητή βόλεϊ), Πιτσόκος (γιος βετεράνου μπασκετμπολίστα).

Οι υπόλοιποι: Ψυχογιός Νικόλαος, Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Καρλόπουλος Κύδων, Μοσχάκης Γεώργιος, Λιόνης Μιλτιάδης, Φλώρος Ιωάννης, Τσομπάνογλου Σωτήριος, Βέλλιος Απόστολος, Κατσικάς Γεώργιος, Αγγελούδης Νικόλαος.

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geodon : 18-04-2008 στις 21:47:
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση