Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-2008, 16:27:   #443
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ανακοινώθηκε και επίσημα του Εντίνιο



Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για επόμενα τρία χρόνια ο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός άφησε πλήρως ικανοποιημένους τους «κιτρινόμαυρους» με τις μέχρι στιγμής επιδόσεις του και πριν από μερικές ημέρες οι άνθρωποι της Ένωσης έστειλαν φαξ στην Σετουμπάλ,, με το οποίο γνωστοποιούσαν την πρόθεσή τους να κρατήσουν τον παίκτη. Έτσι, την Τρίτη το πρωί η ΠΑΕ προχώρησε και στις επίσημες ανακοινώσεις: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και απέκτησε τα πλήρη αθλητικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Αrnaldo Edi Lopes da Silva "Edinho" από την Setubal».

Μάλιστα ο Εντίνιο προέβη και στις παρακάτω δηλώσεις: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν και προχώρησε στην απόκτηση μου. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου αισθανόμαστε πολύ καλά στην Ελλάδα, προσαρμοστήκαμε γρήγορα και εδώ νιώθουμε ευτυχισμένοι. Με την δουλειά μου και την ολοκληρωτική αφιέρωσή μου στην ομάδα πιστεύω να αποδείξω ακόμα περισσότερο, τόσο στη διοίκηση όσο και στους φιλάθλους της ΑΕΚ, ότι αξίζω την εμπιστοσύνη τους».

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση