Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-05-2008, 14:50:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Γυναικείος Οργασμός



Μία γυναίκα μπορεί να φθάσει σε οργασμό σε κάθε της επαφή; Πόσους οργασμούς μπορεί να έχει; Τι είναι ο πολλαπλός οργασμός; Πότε μία γυναίκα χαρακτηρίζεται ως ανοργασμική; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για υψηλές επιδόσεις και σίγουρη απόλαυση!

Η γυναίκα μπορεί να έχει σε κάθε της επαφή οργασμό;
Μία γυναίκα έχει τη δυνατότητα να φθάσει σε οργασμό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάθε φορά που έχει σεξουαλική επαφή θα έχει και οργασμό. Πολλοί είναι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο: η επιθυμία της, η επιθυμία του συντρόφου, αλλά και σε ποιο βαθμό ερεθίζεται κατά τη διάρκεια της επαφής. Για να φθάσει μία γυναίκα σε οργασμό, θα πρέπει να νιώθει συναισθηματική κάλυψη, να μην αγχώνεται, να μη αναρωτιέται για την εικόνα του σώματός της και να αισθάνεται ότι ο σύντροφός της την επιθυμεί και ενδιαφέρεται για εκείνη.

Ποιος είναι ο αριθμός των οργασμών που μπορεί να έχει μία γυναίκα σε μία επαφή;

Σε αντίθεση με το ανδρικό φύλο, η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει περισσότερους από έναν οργασμούς σε κάθε επαφή. Ο πρώτος οργασμός είναι πιο έντονος και στη συνέχεια ακολουθούν ως και πέντε οργασμοί. Κάποιες γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερους από έναν. Ο αριθμός των οργασμών εξαρτάται και από την ποιότητα της επαφής, αλλά και από το πόσο και πώς συμμετέχει ο σύντροφός της.

Τι σημαίνει πολλαπλός οργασμός;

Οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να φθάσουν σε περισσότερους από έναν οργασμό κατά τη διάρκεια μίας επαφής. Αντίθετα, οι άνδρες δε μπορούν, γιατί το πέος χαλαρώνει αμέσως μετά την εκσπερμάτιση και χρειάζεται να περάσει λίγος χρόνος για την επόμενη στύση.

Τι είναι η ανοργασμία;

Πρόκειται για την συχνά επαναλαμβανόμενη ή μόνιμη καθυστέρηση ή και απουσία οργασμού κατά τη διάρκεια της διείσδυσης του πέους στον κόλπο. Διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες: την πρωτοπαθή, τη δευτεροπαθή και την εκλεκτική. Η πρωτοπαθής χαρακτηρίζεται από την απουσία οργασμού από την αρχή της ερωτικής ζωής της γυναίκας. Η δευτεροπαθής χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση του προβλήματος μετά από μια περίοδο φυσιολογικής οργασμικής λειτουργίας. Τέλος, εκλεκτική χαρακτηρίζεται όταν δεν εμφανίζεται πάντα, αλλά εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο σεξουαλικός σύντροφος και ο τόπος της σεξουαλικής επαφής.

Πηγή : loipon.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
jim_pap_2 (11-05-2008)
Sponsored Links