Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-2008, 00:31:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Σε λίγες μέρες το νέο album της Έλενας


Το νέο album της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο "Βρίσκω το λόγο να ζω" θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου.
Σε αυτό, όπως είπε η Έλενα σε συνέντευξή της στην εκπομπή "ΟΚ", θα περιλαμβάνονται δύο διασκευές, μια εκ των οποίων θα είναι ντουέτο και για πρώτη φορά έχει γράψει και η ίδια μερικά τραγούδια. Οι συνθέτες και στιχουργοί που συμμετέχουν στον δίσκο είναι, μεταξύ άλλων, οι Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Μουκίδης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Δόξας, Ελεάνα Βραχάλη αλλά και δύο κορίτσια από τη Σουηδία, η Ματίλντα και η Σοφί καθώς και ο σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης.
Η Έλενα θα παρουσιάσει τη νέα της δουλειά στην περιοδεία που θα κάνει σε όλη την Ελλάδα με τον Μάνο Πυροβολάκη. Όσο για τα σχέδιά της για τη χειμερινή σεζόν, η Έλενα είχε πει στη συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά πως θα εμφανίζεται στην Ιερά Οδό μαζί με τον Πασχάλη Τερζή.


mad
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ilias For This Useful Post:
cRc (12-05-2008)
Sponsored Links