Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-10-2006, 11:33:   #1
jim_pap
Guest
 
Μηνύματα: n/a
Προεπιλογή ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

[left:d8e5b7d1a2]http://img156.imageshack.us/img156/8063/2256597914319ns2.jpg[/left:d8e5b7d1a2]Τίτλοι τέλους για τον Μίκαελ Σουμάχερ στο Σάο Πάολο. Στην χώρα της σάμπα και των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων ο Γερμανός θέλει μόνο την πρώτη θέση, αλλά και tηn εγκατάλειψη του Αλόνσο ή έστω μία θέση από την ένατη και κάτω από τον Ισπανό που με ένα βαθμό στέφεται αυτός πρωταθλητής. Ακόμα όμως και να θέλει ο Ισπανός να οδηγήσει συναρακτικά δεν τον αφήνει το «εύθραυστο» προβάδισμα που έχει η Renault στους κατασκευαστές, αλλά και η Michelin που θέλει να αποχαιρετήσει με τίτλο την Formula 1.

Στον τελευταίο αγώνα του ο Μίκαελ Σουμάχερ θέλει να αποχαιρετήσει την Formula 1 πετυχαίνοντας την πέμπτη του νίκη στο Ιντεράγος και την όγδοη στο φετινό πρωτάθλημα έστω κι αν αυτή δεν συνοδευτεί από τον πολυπόθητο για τον ίδιο, αλλά και για την Ferrari, τίτλο. Για να συμβεί αυτό ο Γερμανός θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και ο Φερνάντο Αλόνσο να μην τερματίσει στην βαθμολογούμενη οκτάδα, αφού μετά την εγκατάλειψη του 37χρονου στην Σουζούκα ο οδηγός της Renault έχει μία διαφορά δέκα βαθμών από τον δεύτερο «Σούμι».

Στην περίπτωση που ο Σουμάχερ ισοβαθμίσει με τον Ισπανό ευνοείται ο αυτός που έχει περισσότερες νίκες φέτος, δηλαδή ο οδηγός της Ferrari. Βέβαια κάτω απΆ αυτές τις συνθήκες ο Ισπανός, λογικά, αυτό που θα επιδιώξει είναι ο τερματισμός μέσα στους οκτώ πρώτους με συντηρητική οδήγηση και όχι ακρότητες. Όμως δεδομένου ότι το η προβάδισμα της Renault στους κατασκευαστές είναι εύθραυστο αναγκάζει τον Ισπανό να διεκδικήσει μία θέση ψηλά στην τελική κατάταξη του αγώνα και σε συνδυασμό με ένα καλό πλασάρισμα του Φιζικέλα να οδηγήσουν την ομάδα τους στο τίτλο.

Πολλά θα κριθούν στους κατατακτήριους και φυσικά οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα καθώς στο στεγνό οδόστρωμα η Bridgestone φαίνεται να υπερέχει της Michelin. Ωστόσο η γαλλική εταιρεία ελαστικών επιθυμεί κι αυτή, όπως και ο «Σούμι» να αποχαιρετήσει, την Formula 1 με ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως τα συμφέροντα τους συγκρούονται στην χώρα της σάμπα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αντίθεση με τους δύο οδηγούς της Ferrari, ο Φερνάντο Αλόνσο θα χρησιμοποιήσει την έκδοση του κινητήρα με τον οποίο έτρεξε στους τρεις προηγούμενους αγώνες, ποντάροντας στην αξιοπιστία του. Από την πλευρά της η Scuderia θα προμηθεύσει τους Σουμάχερ και Μάσα με τις τελευταίες εκδόσεις των Type-056, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό από πλευράς ρίσκου. Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι για τον Ρούμπενς Μπαρικέλο, που κατέχει και έναν από τους καλύτερους χρόνους γύρου στο Ιντερλάγος, η νίκη στην πατρίδα του αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και για τους «παουλίστα» που θέλουν να δουν ένα παιδί που γεννήθηκε στην πόλη τους (Σάο Πάολο) στην ψηλότερη θέση του βάθρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ:

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου
Ελεύθερα δοκιμαστικά (1): 17:00 18:00 (ώρα Ελλάδας)
Ελεύθερα δοκιμαστικά (2): 20:00 21:00 (ώρα Ελλάδας)
Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερα δοκιμαστικά (3): 17:00 18:00 (ώρα Ελλάδας)
Κατατακτήριοι γύροι: 20:00 (ώρα Ελλάδας)
Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Αγώνας: 20:00 (ώρα Ελλάδας)


ΠΗΓΗ Pathfinder.gr
  Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links