Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-10-2006, 21:06:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή O OTE παρουσιάζει το Conn-X Talk !!!

Με στόχο την ακόμη πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών του, ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη διάθεση του Conn-X Talk, τη νέα πρόταση που συνδυάζει τις ευρυζωνικές ταχύτητες σύνδεσης στο internet με τη σταθερή τηλεφωνία.

Το Conn-X Talk, περιλαμβάνει το δημοφιλές Conn-X, αλλά επιπλέον και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

Οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν το Conn-X, με μία από τις τρεις παρακάτω επιλογές:

--> Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις το βράδυ μεταξύ 20:00 και 08:00 τις καθημερινές, με ?4,40/μήνα
--> Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις το Σαββατοκύριακο, με ?4,40/μήνα
--> Συνδυασμό των δύο προηγούμενων, μόνο με ?7,30/μήνα.

Επιπλέον, το Conn-Χ Talk παρέχεται και με τα επιτυχημένα οικονομικά πακέτα χρόνου ομιλίας του ΟΤΕ για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, ή και με τα προγράμματα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ ή ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ για διεθνείς κλήσεις, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών Internet και τηλεφωνίας για τους πελάτες του Conn-X.

Η δυνατότητα συνδυασμού ADSL και σταθερής τηλεφωνίας μέσω του Conn-X Talk ισχύει τόσο για τους νέους όσο και για τους υφιστάμενους πελάτες Conn-X.

Η εμπορική διάθεση του Conn-X Talk θα αρχίσει στις 30 Οκτωβρίου από τα Δίκτυα Καταστημάτων ΟΤΕ/OTESHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλεφωνικά από το «134» (κλήση χωρίς χρέωση), ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ oteshop.gr

πηγή techteam.gr
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links