Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-2008, 21:50:   #81
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Με Παπασταθόπουλο στην Ουγγαρία η Εθνική



Ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των 24 παικτών που αποτελούν την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το φιλικό με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ σίγουρα τρίτος τερματοφύλακας στο EURO θα είναι ο Τζόρβας που κλήθηκε εκ νέου.

Αναλυτικά η αποστολή: Τζόρβας, Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Δέλλας, Αντζας, Κυριάκος, Γκούμας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μπασινάς, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Παπασταθόπουλος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Βουδαπέστη το πρωί της Παρασκευής 23/5/2008 από το Ελληνικό ενώ έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τις 21/5/2008 (18:30, ανοικτή για τα ΜΜΕ) και τις 22/5/2008 (18:30, ανοικτή για τα ΜΜΕ).

Στο μεταξύ ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στον "Supersport FM" για το παιχνίδι με την Κύπρο, αλλά και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. "Μπορεί η Εθνική να έχει πάει δύο συνεχείς φορές στο EURO, αλλά αυτό είναι μία επιτυχία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και όχι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και δεν πιστεύω να αλλάξει στο μέλλον. Τουλάχιστον εμείς δεν θα ζήσουμε να το δούμε", δήλωσε ο διεθνής μέσος, προσθέτοντας πως για το λόγο αυτό δεν σκέφτεται καν την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Εχω πει πως δεν έχω πρόθεση να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί κάποιο πρόβλημα να σε αναγκάσει. Η θα μείνω στην Μπενφίκα ή θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα στο εξωτερικό. Δεν είναι στα σχέδιά μου να γυρίσω στην Ελλάδα, όχι μόνο τώρα, αλλά και μακροπρόθεσμα".

Μιλώντας για το νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Κύπρο, που σκόραρε μπροστά στο κοινό της Αχαΐας από όπου κατάγεται, είπε: "Ηταν μία ωραία βραδιά για μένα και για την ομάδα, με πολλά καινούργια πρόσωπα. Τα νέα παιδιά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, όχι μόνο από πλευράς ταλέντου, αλλά σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία και το πώς μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα και δείχνει πως γίνεται καλή δουλειά. Οπως μπήκα κι εγώ στην Εθνική και συνάντησα ένα εξαιρετικό κλίμα, έτσι συμβαίνει τώρα και με αυτά τα παιδιά. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν τη δουλειά. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, ήταν πολύ όμορφα".

Πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για το EURO 2008. "Εχουμε τρεις δυνατούς αντιπάλους, αλλά και εμείς είμαστε δυνατοί. Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο στο EURO, όπως το 2004, και εύχομαι να έχουμε την τύχη στο πλευρό μας. Πρώτο μας μέλημα ως σύνολο είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Αυτό που έχουμε να υποσχεθούμε είναι πως θα τα δώσουμε όλα στα γήπεδα της Αυστρίας για να κάνουμε κάτι καλό. Είναι δύσκολο να επαναληφθεί η επιτυχία του 2004. Η ομάδα σίγουρα έχει περισσότερες λύσεις. Ηρθαν νέα παιδιά, ενώ οι παίκτες είναι πιο έμπειροι. Ολα τα παιδιά έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας και αυτό είναι καλό. Μπορεί να υπάρχει κούραση, αλλά είναι θετικό να έχουμε αρκετά ματς. Πρώτος στόχος είναι το ματς με τη Σουηδία, που είναι πολύ δύσκολο, όπως και τα υπόλοιπα δύο. Δεν πιστεύω πως το πρώτο ματς είναι καθοριστικό. Ολα θα κριθούν στο τρίτο ματς του ομίλου. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει", τόνισε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΑΕΚ. "Από άποψη βαθμών, η χρονιά της ήταν πάρα πολύ καλή. Αλλωστε, βγήκε πρώτη σε βαθμούς. Από πλευράς απόδοσης, η ομάδα δεν ήταν καλή, με εξαίρεση τα τελευταία παιχνίδια. Φάνηκε πως υπήρχε πρόβλημα με τον προπονητή (Φερέρ). Ο,τι έγινε στα play-offs είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα θα γίνει μια νέα αρχή με τον Γιώργο Δώνη".

Πηγή : supersport.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links