Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-2008, 23:54:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή Πινακίδες...χαμαιλέοντες


Οι Κινέζοι οδηγοί που αγαπούν την ταχύτητα βρήκαν τη λύση για να αποφεύγουν τις κλήσεις: πρόκειται για ένα ειδικό μηχάνημα, το οποίο αλλάζει τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου μέσα σε δευτερόλεπτα, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Η συσκευή αυτή είναι τηλεχειριζόμενη και η τιμή της ξεκινάει από τα 800 γιούαν (58 στερλίνες).

Υπάρχει όμως και η πλέον εξελιγμένη συσκευή, που αλλάζει τον αριθμό της πινακίδας μέσα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και κοστίζει το διπλάσιο. "Τα μισά και πλέον αυτοκίνητα που καταγράφουν οι κάμερες ασφαλείας για παραβάσεις του ορίου ταχύτητας, αλλά και για άλλες παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, είτε έχουν καλυμμένες τις πινακίδες τους, είτε κυκλοφορούν με πλαστές", δήλωσε τροχονόμος στο Πεκίνο.

πηγή:ert.gr
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links