Υλικά για 12 άτομα
--------------------------------------------------------------------------------
6 ντομάτες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 αγγούρι
2 καρβελάκια χωριάτικο ψωμί
2 κουτ. της σούπας κάππαρη
1 χούφτα φρέσκο βασιλικό
400 γραμμ. μαστέλο
1 ματσάκι ρόκα
ελαιόλαδο
ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι
Ψιλοκόβετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το αγγούρι και τη ρόκα. Σε ένα μπολ βάζετε τα ψιλοκομμένα σαλατικά, τα αλατίζετε και τα ανακατεύετε με την κάππαρη, το βασιλικό, 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και λίγο ξίδι μπαλσάμικο.
Κόβετε οριζόντια από την επάνω πλευρά τα καρβέλια, αδειάζετε την ψίχα τους και βάζετε μέσα στο άνοιγμα τη σαλάτα.
Κόβετε το τυρί σε φέτες και κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και το ψήνετε ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο φούρνο.
Βάζετε το ψημένο τυρί επάνω στη σαλάτα και σερβίρετε.
Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένο κρίταμο τουρσί.
πηγη= yupi.gr