Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-2008, 11:22:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Εξοπλισμός Αντιμουρμούρας!


Ένα προϊόν κυριολεκτικά απαραίτητο για όλους. Πολλές φορές κάθε μέρα θα θέλαμε να απομονωθούμε από το περιβάλλον μας για να σκεφθούμε, να σχεδιάσουμε με το μυαλό μας, να ηρεμήσουμε βρε αδερφέ... Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εντάσεις και χιλιάδες ανεπιθύμητους θορύβους. Τώρα όλα αυτά...τέλειωσαν για πάντα!
α ειδικά δάχτυλα έρχονται να σας απαλλάξουν από ανεπιθύμητους θορύβους, να σας απομονώσουν ακουστικά από το περιβάλλον και να σας χαρίσουν ησυχία και γαλήνη. Ταυτόχρονα αφήνουν ελεύθερα τα χέρια σας για να γράψουν , να μαγειρέψουν, να κάνουν, όποια δουλειά θέλετε. Τα...μαγικά δάχτυλα φέρνουν ηρεμία και χαμόγελα σε όσους τα φορούν και σε...όσους τα βλέπουν. ΄Ένα απίθανο αξεσουάρ αλλά και ένα δώρο που θα φέρει γέλια σε όλους(ειδικά σε παντρεμένους)!



Πηγη ouaou.gr
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 4 Users Say Thank You to Stella For This Useful Post:
cRc (29-05-2008), geodon (29-05-2008), manolissp (15-08-2009), P@ntelis Web (29-05-2008)
Sponsored Links