Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-2008, 17:35:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Ευτυχισμένοι γονείς Σπυρόπουλος-Κοπελούζου



Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Ελμίνα Κοπελούζου. Είναι το πρώτο παιδί της γόνου της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και του συζύγου της Κωνσταντή Σπυρόπουλου, που δεν έχει λείψει λεπτό από το πλευρό της.To νεογέννητο ζυγίζει 3 κιλά και 50 γραμμάρια και τόσο εκείνο, όσο και η ευτυχισμένη μαμά πλέον, χαίρουν άκρας υγείας. Η σουίτα του μαιευτηρίου των βορείων προαστίων, όπου νοσηλεύεται η Ελμίνα Κοπελούζου, έχει “πλημμυρίσει” από λουλούδια, μπαλόνια και δώρα φίλων και γνωστών που εύχονται στην οικογένεια τα καλύτερα για το νέο της μέλος.

Ο σύμβουλος προγράμματος του Alpha και η επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στις 12 Ιανουαρίου 2008 στο δημαρχείο του Μόντε Κάρλο, στο Μονακό. Το γάμο τέλεσε ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης. Κουμπάροι - ή μάλλον μάρτυρες στην τελετή - ήταν ο Τζώνη Καλημέρης, ο Γιώργος Σορώτος, παιδικός φίλος του γαμπρού και η Γεωργία Βερούκα, παιδική φίλη της νύφης.

Η όλη διαδικασία διήρκεσε περίπου 30 λεπτά, καθώς οι όρκοι που αρχικά ακούστηκαν στα γαλλικά, έπρεπε κατόπιν να μεταφραστούν από διερμηνέα στα ελληνικά. Ο γαμπρός φορούσε σκούρο μπλε κοστούμι από τον Οίκο Valentino, ενώ η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, μάλλινο κρεπ με γαλλική δαντέλα, του Οίκου Μόδας Laskaris Haute Couture.

Οι βέρες, σχεδιασμένες από τον Κώστα Ιμάνογλου, έφεραν χαραγμένα τα αρχικά των νεονύμφων, την ημερομηνία του γάμου τους, καθώς και την πόλη όπου ένωσαν τις ζωές τους. Εκτός, από τον γάμο, το ζευγάρι γιόρτασε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, με τρεις συνολικά δεξιώσεις πριν και μετά το μυστήριο.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links