Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-2008, 20:02:   #3
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

O Πελεκάνος πιάνει λιμάνι

Ο Ολυμπιακός από αλλού ξεκίνησε (Παπαλουκάς), αλλού στη συνέχεια κοίταξε (Παπαδόπουλος, Φώτσης) και τελικά από αλλού του ήρθε η πρώτη μεταγραφή. Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ντύσουν στα χρώματά τους τον Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα μετακομίσει στον Πειραιά.
Αργά το βράδυ της Κυριακής η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε τον Πελεκάνο πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν, κάτι που είχε φανεί. Αμέσως, ο Ολυμπιακός κινήθηκε προς τον Πελεκάνο και το ίδιο έκανε και ο παίκτης. Άλλωστε, η "σχέση" τους ξεκινάει από πέρυσι, όταν οι ερυθρόλευκοι τον φλέρταραν, αλλά δεν τον απέκτησαν, αφού την τελευταία στιγμή η οικονομική πρόταση της Ρεάλ ήταν πολύ καλή για να πει "όχι" ο διεθνής παίκτης.
Με τον Πελεκάνο ο Ολυμπιακός θα πετύχει 3 πράγματα: θα ξεκινήσει τις μεταγραφές του με διεθνή Έλληνα. Μπορεί ο κόσμος να περίμενε ότι το ρόδι θα έσπαγε ο Παπαλουκάς, αλλά ο Έλληνας φόργουορντ είναι μια πολύ καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό του Παναγιώτη Γιαννάκη. Γιατί, ο Πελεκάνος δεν είναι γνωστός μόνο για τις επιθετικές ικανότητές του, αλλά και για την αμυντική του προσήλωση. Με αυτόν στη θέση "3" μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και ενδεχομένως τον Κιντέλ Γουντς, ο Ολυμπιακός αποκτάει πολύ καλές λύσεις, οι οποίες μπορούν να... κινηθούν προς τη θέση "4", ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα.


sport24.gr
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση