Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-2008, 16:53:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή H ACE-Hellas παρουσίασε το HTC Touch Diamond


Η ελληνική εταιρεία ACE-Hellas παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα, σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, το πολυαναμενόμενο κινητό της, με την ονομασία HTC Touch Diamond.Το HTC Touch Diamond συνεχίζει την παράδοση των καινοτομιών της HTC. Συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και την ευχρηστία, με το νέο τρισδιάστατο interface TouchFLO 3D. Με το TouchFLO 3D η πρόσβαση στις επαφές, τα μηνύματα, τα email, τις φωτογραφίες, τη μουσική ή τον καιρό, γίνεται ψυχαγωγία.

Η νέα συσκευή προσφέρει για πρώτη φορά ένα νέο, πρωτοποριακό και αμφίδρομο περιβάλλον χρήστη, που ανταποκρίνεται εύκολα στο άγγιγμα. Το HTC Touch Diamond προσφέρει μια mobile Internet εμπειρία, με ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης περιεχομένου HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) που φτάνουν τα 7,2 Mbps και ασύρματη σύνδεση HSUPA (High Speed Uplink Packet Access).

Πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μια διαρκώς βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο από το κινητό τηλέφωνο, η HTC παρέχει ένα νέο, ειδικά σχεδιασμένο web browser, που επιτρέπει καλύτερη προβολή των ιστοσελίδων και ευκολότερη πλοήγηση σε αυτές.

Έτσι οι χρήστες του HTC Touch Diamond μπορούν να κάνουν ζουμ σε ιστοσελίδες με ένα άγγιγμα και αυτόματα να προβάλλουν το περιεχόμενο τους βελτιστοποιημένο, κατά τρόπο τέτοιο, που να χωράει στην οθόνη της συσκευής. Περιστρέφοντας την οθόνη, η διάταξη της ιστοσελίδας αλλάζει αυτόματα από κάθετη σε οριζόντια και το αντίστροφο.

Επιπλέον, η νέα συσκευή ενσωματώνει μια προσαρμοσμένη -ειδικά αναπτυγμένη από την HTC- εφαρμογή YouTube.

Το Touch Diamond είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χωράει άνετα στην παλάμη του χρήστη. Εναρμονίζει τις έντονες αντιθέσεις των στοιχείων του μετάλλου με τα γεωμετρικά πολύεδρα, προσφέροντας στον χρήστη ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ.

Παρά το διακριτικό και συμπαγές μέγεθός του, το Touch Diamond παρέχει έναν ασύγκριτο συνδυασμό χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη VGA 2,8 ιντσών και η ενσωματωμένη κάμερα με αυτόματη εστίαση, είναι μερικά μόνο από αυτά.

Το HTC Touch Diamond θα διατεθεί αρχικά από το εμπορικό δίκτυο της Cosmote (καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕshops) στις αρχές Ιουλίου και από το σύνολο των συνεργατών του επίσημου διανομέα στα τέλη Αυγούστου.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links