Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-2008, 18:21:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Παραδέχθηκε την ενοχή της η Naomi



Την ενοχή της για το περιστατικό αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου τον περασμένο Απρίλιο, παραδέχθηκε η Naomi Campbell.Φορώντας σκούρο κοστούμι και μαύρα γυαλιά, το 38χρονο μοντέλο κατέφθασε συνοδεία επιτηρητών στο Uxbridge Magistrates Court του δυτικού Λονδίνου, ενώ την περιοχή είχαν κατακλύσει δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που περίμεναν την άφιξή της.

Στις 3 Απριλίου η Naomi απομακρύνθηκε από αεροσκάφος της British Airways με τη συνοδεία αστυνομικών, καθώς μόλις λίγα λεπτά μετά την επιβίβασή της στην πτήση για το Los Angeles, επιτέθηκε σε μέλος του προσωπικού της εταιρείας, που την ενημέρωσε ότι μια από τις αποσκευές της είχε χαθεί.

Σημειωτέον, ότι το διάστημα εκείνο, στο Terminal 5 του αεροδρομίου, απ’όπου έγινε η επιβίβαση και το οποίο βρισκόταν στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, επικρατούσε κυριολεκτικά χάος.

Η Campbell αντιμετώπιζε έξι κατηγορίες για το συγκεκριμένο περιστατικό: Τρεις κατηγορίες προσβολής οργάνου της τάξης, μία κατηγορία ανάρμοστης συμπεριφοράς ικανής να προκαλέσει δημόσιο πανικό, συναγερμό, ή αναστάτωση και μία κατηγορία χρήσης απειλών, επιθετικών λέξεων και άθλιας συμπεριφοράς στο προσωπικό του αεροσκάφους.

Την Παρασκευή (20/06) παραδέχθηκε την ενοχή της σε τέσσερις από τις έξι κατηγορίες που την βάρυναν. Ανάμεσά τους, και αυτές της προσβολής οργάνου της τάξεως. “Αποδεχθήκαμε την απολογία της“, ανέφερε εκπρόσωπος του Δικαστηρίου.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Campbell, Alan Edwards, είχε δηλώσει ότι η πελάτισσά του μετάνιωσε φρικτά για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Campbell έχει νομικά μπλεξίματα. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που υποχρεώθηκε να πλένει σκάλες σε δημόσιο κτίριο της Νέας Υόρκης, μετά από καβγά που είχε με την οικιακή της βοηθό, στην οποία πέταξε το κινητό της, στο κεφάλι.

Στην περίπτωση καταδίκης της, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης εώς και έξι μηνών, καθώς και πρόστιμο έως και 5.000 στερλίνων. Επίσης αντιμετωπίζει την επιβολή προστίμου 2.500 στερλίνων για τη χρήση απειλών και ύβρεων προς το πλήρωμα του αεροσκάφους της British Airways.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links