Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-06-2008, 18:44:   #204
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Έκλεστον: «Θέλουμε να πάμε την F1 στο Ντόνινγκτον»

Σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους της πίστας του Ντόνινγκτον, βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστον, προκειμένου να φιλοξενείται εκεί το βρετανικό Γκραν Πρι, κάτι που έχει να γίνει από το 1993. Ο Έκλεστον δήλωσε ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί προκειμένου να κρατήσει το βρετανικό Γκραν Πρι στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που μπορεί να γίνεται είτε στο Σίλβερστοουν είτε στο Ντόνινγκτον στο μέλλον. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Times», το αφεντικό της Formula 1 θα προσπαθήσει να διασφαλίσει τον αγγλικό αγώνα και έδειξε ότι προτιμά αυτήν την πίστα από το Σίλβερστοουν.
«Συζητάμε την πιθανότητα να συμφωνήσουμε με τη διοίκηση της πίστας του Ντόνινγκτον για να φιλοξενεί το βρετανικό Γκραν Πρι», τόνισε ο Έκλεστον και συνέχισε: «Προσπαθούμε να σώσουμε το βρετανικό αγώνα και θέλουμε να είναι σε έναν τόπο που θα κάνει καλό στη φήμη του. Βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για πολύ καιρό και δεν ξέρω αν θα συμφωνήσουμε με το Ντόνινγκτον ή το Σίλβερστοουν. Στο Ντόνινγκτον τόνισαν ότι είναι διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν ό, τι θέλουμε. Αν έχουν χρήματα; Μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει».


sportfm
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση