Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-2008, 19:31:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Διεψεύδει το χωρισμό η Madonna



«Δεν υπάρχουν σχέδια διαζυγίου για τη Madonna και τον Guy»… Αυτό ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (01/07).

Όπως είναι φυσικό, η… διαταγή για τη διάψευση των δημοσιευμάτων περί χωρισμού, ήρθε από την ίδια τη Madonna, που είδε το όνομά της να γίνεται –και πάλι- πρωτοσέλιδο όχι μόνο λόγω του φημολογούμενου διαζυγίου αλλά γιατί τα tabloid άρχισαν ήδη να της προσάπτουν νέο δεσμό.

Το όνομα αυτού είναι Alex Rodriguez και είναι παίκτης της ομάδας μπέιζμπολ New York Yankees, ανήκει δηλαδή στον αθλητικό χώρο, τον οποίο είχε… προτιμήσει η Madonna παλαιότερα, βγαίνοντας με το «κακό παιδί» των Chicago Bulls, Dennis Rodman.

Δημοσιεύματα λοιπόν ήθελαν τον Rodriguez να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Madonna, στο Central Park της Νέας Υόρκης, κάποια βράδια μετά τα μεσάνυχτα.

«Οι δυό τους έχουν τον ίδιο μάνατζερ», διευκρίνισε η εκπρόσωπός της Liz Rosenberg και πρόσθεσε: «γνωρίζονται και η Madonna πήγε τα παιδιά της σε έναν αγώνα των Yankees. Δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσει κανείς».

Συμπληρώνοντας για το «διαφαινόμενο διαζύγιο», η Rosenberg επεσήμανε ότι «ο σύζυγος της Madonna, Guy βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να είναι με τη γυναίκα του και την οικογένειά τους και όχι για μια τελευταία προσπάθεια να σώσει το γάμο του που δεν χρειάζεται σώσιμο», πρόσθεσε.

Πηγή : sports.e-go.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links