Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-07-2008, 19:14:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Ο Fernando Alonso… μάγειρας



Εναν ιδιαιτέρως ευρηματικό τρόπο επέλεξε η ισπανική εταιρία κατασκευής πάγκων κουζίνας Silestone, η οποία παράλληλα είναι και χορηγός του Fernando Alonso.

Στο διαφημιστικό σποτ που δημιούργησε και προωθεί σε όλη την υφήλιο πρωταγωνιστής είναι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, αλλά σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο.

Ο Ισπανός πιλότος της Renault άφησε το κράνος και το cockpit και πέρασε στην… κουζίνα φορώντας ποδιά (!) για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Δεν έμεινε άπραγος, όμως, αφού ένα από τα πλάνα του διαφημιστικού τον παρουσιάζει να κόβει χοιρινό και να ετοιμάζει διάφορα πιάτα με γλυκίσματα.

Οπως εξηγεί ο ίδιος, η αιτία που τον οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση είναι απλή: “Στη γυναίκα μου δεν αρέσει να μαγειρεύει και έτσι πρέπει να μαγειρεύω εγώ”.

Οσο για το αγαπημένο του φαγητό όταν βρίσκεται στις πίστες, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. ιταλικά μακαρόνια με λίγη γαλλική μπαγκέτα. Βέβαια, ο ίδιος κάνει έναν διαχωρισμό: “Οταν πρόκειται για μία ιταλική ομάδα και μία γαλλική, προτιμώ την ιταλική!”

Τώρα εάν με αυτό προοικονομεί μία… μετακίνησή του στη Ferrari από τη Renault… άγνωστο.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links