Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-09-2008, 14:50:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Δωρεάν οι μετακινήσεις τη Δευτέρα στην Αθήνα

Να αφήσουν το αυτοκίνητό τους παρκαρισμένο και να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μεταφοράς – τα οποία θα είναι δωρεάν - καλούνται τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου οι έλληνες πολίτες, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργεί η αλόγιστη χρήση του αυτοκινήτου.



Δίνεται, έτσι, η δυνατότητα στους πολίτες να βρουν έστω και για μια ημέρα διαφορετικούς τρόπους μετακίνησης λιγότερο ρυπογόνους και περισσότερο φιλικούς προς το περιβάλλον.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι η μετακίνηση του κοινού στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο θα γίνεται δωρεάν στο αστικό μέρος του δικτύου:

Στη γραμμή Κιάτο-Πειραιάς-Κιάτο θα μετακινούνται χωρίς εισιτήριο όσοι και επιβιβάζονται και αποβιβάζονται μεταξύ Πειραιά-Μαγούλας-Πειραιά.

Στη γραμμή Νερατζιώτισσα-Αεροδρόμιο-Νερατζιώτισσα θα μετακινούνται χωρίς εισιτήριο όσοι και επιβιβάζονται και αποβιβάζονται μεταξύ Νερατζιώτισσας-Κορωπίου-Νερατζιώτισσας.

Δωρεάν θα είναι επίσης και η μετακίνηση και σε όλο το μήκος της γραμμής Ανω Λιόσια-Νερατζιώτισσα-Ανω Λιόσια.

Παράληλλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί ξεχωριστή αμαξοστοιχία για την αποκλειστική και δωρεάν μετάβαση και επιστροφή μεγάλου αριθμού ποδηλατών από την Αττική (σταθμός Κιάτου) στην Πάτρα (με ενδιάμεσες στάσεις στο Ξυλόκαστρο, την Ακράτα, το Διακοφτό, το Αίγιο και το Ρίο), προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με διάφορους φορείς μεταξύ των οποίων και ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ.

Ο ΗΛΠΑΠ, από την πλευρά του, θα παρουσιάσει στο Περιστέρι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τρόλεϊ: Με Λύση για την Πόλη», όπου θα προβληθεί υλικό μέσα σε τρόλεϊ από εκπαιδευμένους οδηγούς του. Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε μαθητές Α’-ΣΤ’ τάξης δημοτικών σχολείων και θα πραγματοποιηθεί στην 1η Παιδική Χαρά (Π.Τσαλδάρη).

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links