Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-10-2008, 18:04:   #4
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Ανακοίνωση για τον κόσμο εξέδωσε η ΕΠΟ



Οδηγίες για την ομαλότερη προσέλευση του κόσμου στο "Γ.Καραϊσκάκης" για το σαββατιάτικο αγώνα (11/10, 21;30) της εθνικής ποδοσφαίρου με τη Μολδαβία εξέδωσε την Παρασκευή η ΕΠΟ.-Για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο δυόμισι (2,5), τουλάχιστον, ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Κάθε καθυστέρηση που θα παρατηρηθεί στην προσέλευση των θεατών θα έχει επιπτώσεις στην έγκαιρη είσοδό τους στο γήπεδο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο, καθώς το λογισμικό στο τουρνικέ εισόδου αναγνωρίζει και ακυρώνει μόνο τα εισιτήρια της συγκεκριμένης θύρας. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

-Γύρω από το γήπεδο Καραϊσκάκη δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης. Ως εκ τούτου η πρόσβαση στο γήπεδο είναι αδύνατη με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Οι κάτοχοι εισιτηρίων καλούνται να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Η.Σ.Α.Π.-ΜΕΤΡΟ με ανταπόκριση σε Μοναστηράκι και Νερατζιώτισσα-ΤΡΑΜ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ) για την προσέλευση τους στο γήπεδο και την αποχώρησή τους από αυτό.

-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων.

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30.

-Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο, 11/10/2008) έξω από τη θύρα 5 του γηπέδου Καραϊσκάκη, θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο πληροφοριών για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Στο ίδιο σημείο θα γίνει η παραλαβή των εισιτηρίων που αγοράστηκαν μέσω του επίσημου site της Ομοσπονδίας (ώρες 13:00-20:30).

Επίσης, το Σάββατο 11/10/2008, θα λειτουργήσουν εκδοτήρια απλών εισιτηρίων σε δύο σημεία:

-Στον πεζόδρομο της οδού Κοραή (Αθήνα) από τις 10:00 έως τις 14:00.

-Έξω από τη θύρα 25 του γηπέδου Καραϊσκάκη από τις 10:00 έως τις 21:30.

Πηγή : contra.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση