Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-11-2008, 20:46:   #14
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Και τώρα ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο, ωστόσο το 0-0 άφησε ικανοποιημένους τους ιθύνοντες των "ερυθρολεύκων". Όμως μόνο το αποτέλεσμα, αφού η εμφάνιση ήταν κάκιστη, όπως συνηθίζεται τη φετινή σεζόν μακριά από το "Γ. Καραϊσκάκης". Ωστόσο η διαφορά των πέντε βαθμών από τους "πράσινους" διατηρήθηκε και στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πάντως, μετά το πέρας της αναμέτρησης δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του προέδρου της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος βρίσκεται στη Βοστόνη για επαγγελματικούς λόγους
Πάντως κεντρικό πρόσωπο χθες στο "ΟΑΚΑ" για τον Ολυμπιακό δεν ήταν άλλο από τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο επικεφαλής της αποστολής τα "έχωσε" στους "πράσινους" πριν την αναμέτρηση αλλά και μετά από αυτή. Μάλιστα προχώρησε σε καταγγελία για επεισόδιο που είχε με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντωνίου.
Ο Θεοδωρίδης ανέφερε ότι ο Αντωνίου πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Δαλούκα και του είπε: "Σφύρα καλά". Η αντίδραση του ήταν άμεση: "Τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν επιτρέπεται να λες τέτοια πράγματα. Όλο τα ίδια κάνετε". Μάλιστα, ανέφερε ότι παραλίγο να προκληθεί μεγαλύτερη ένταση, όταν τον πλησίασαν με άγριες διαθέσεις πέντε άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ζεβλάκοφ: "Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό"
Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ ήταν ο άτυχος του ντέρμπι αφού αποχώρησε τραυματίας. Ο Πολωνός θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του. Μετά το πέρας του παιχνιδιού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του αλλά και στο αποτέλεσμα: "Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό. Ήταν ένα ντέρμπι κλειστό χωρίς πολλές ευκαιρίες.
Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε, παίζοντας εκτός έδρας χωρίς τους οπαδούς μας. Είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε τη διαφορά. Τώρα υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Γκαλίτσιος: "Θετικό αποτέλεσμα"
Θετικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ντέρμπι με τη φανέλα του Ολυμπιακού: "Ήταν λίγο απότομα για εμένα που μπήκα στο ντέρμπι εκείνη τη στιγμή και σε άλλη θέση. Η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο Ολυμπιακός ποτέ δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος, έστω κι αν αυτή είναι εκτός έδρας.
Είναι σημαντική η διαφορά που έχουμε και όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα. Μας βοήθησε πολύ αυτό που έγινε το Σάββατο και μας έδωσαν να καταλάβουμε πόσο το ήθελαν κι εκείνοι».

Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Ήταν ένα ντέρμπι με δύναμη και πάθος. Δίκαιη η ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ευκαιρία και εμείς μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμα και τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο ματς και θα παλέψουμε για να το κερδίσουμε".

Βασίλης Τοροσίδης: "Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ με την ευκαιρία που έχασα. Η διακοπή δεν έκανε καλό στις δύο ομάδες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η διαφορά που έχουμε με τις άλλες δύο ομάδες είναι καλή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή και αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει ακόμα πολλά περισσότερα», ήταν τα λόγια του διεθνούς μπακ-χαφ.

Ντουντού: "Η ισοπαλία ήταν εν τέλει καλή, διότι εκτός από το ότι πήραμε ένα βαθμό εκτός έδρας, είμαστε μόνοι μας στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος"

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από το επίσημο σάιτ θα συνεχιστεί από την Τρίτη 11/11 και ώρα 10:00. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τους αυτόματους σταθμούς, που βρίσκονται έξω από τις θύρες 7, 17 και 20 από την Τρίτη 11/11 και καθ' όλο το 24ωρο με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK από τη Δευτέρα 10/11 στο τηλέφωνο 801 500 7777. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη θύρα 5 (Παρασκευή-Σάββατο 10:00 έως 18:00 και Κυριακή από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του ματς).


sportnet
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση