Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-11-2008, 14:11:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή HTC Max 4G: Δυνάμεις G στα κινητά!



Η τεχνολογία δεν έχει όρια μετά την ανακοιίνωση νέων μοντέλων κινητών όπως η Samsung που μας ταξιδεύουν πέρα απο τον κόσμο του 3G που κακα τα ψέμματα, σε κάποιες χώρες αποτελει παρελθόν.

Η HTC πρωτοπορεί ξανά παρουσιάζοντας το πρώτο υβριδικό κινητό με GSM και WiMAX. Το εμπορικό του όνομα λέγεται HTC MAX 4G, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα πριν τις Γιορτές. Το κινητό ενσωματώνει κατά κόρον το TouchFlo 3D στο interface του και touch οθόνη 3.8″ με ανάλυση 800×480 pixels, WiFi, Bluetooth, A-GPS, κάμερα ανάλυσης 3.2 megapixels και 8GB εσνωματωμένη μνήμη. Παράλληλα παρέχει υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD ενώ το σασί του αναδεικνύει την ομοιότητα με τον προκάτοχό του HTC Touch HD.

Το VoIP κάνει πάρτυ καθώς θεωρείται δεδομένου με πλούσιες εφαρμογές που αναδεικνύουν τα προτερήματα του WiMAX επιφυλλάσοντας εκπλήξεις για τους tech freaks που τα θέλουν όλα και γρήγορα. Το MAX 4G θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ρωσία και μετά στον υπόλοιπο κόσμο και φυσικά σε τιμή παρόμοια με τα προηγούμενα μοντέλα.

πηγη=phonegr.blogspot.com
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links