Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-2008, 19:06:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Το νέο PRADA Phone by LG


Η LG και ο οίκος PRADA, ανακοίνωσαν την άφιξη του πολύ-αναμενόμενου διαδόχου του PRADA Phone by LG. Η δεύτερη έκδοση του PRADA Phone by LG (KF900) αποτελεί ένα ακόμη προϊόν συνεργασίας της LG και της PRADA διαθέτοντας μία σειρά αναβαθμισμένων τεχνικών λειτουργιών.. ... που ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις. Όσον αφορά στα εξωτερικά του χαρακτηριστικά διατηρεί την ίδια αυθεντική, μινιμαλιστική εμφάνιση αποτελώντας πηγή έμπνευσης για κάθε νέο κινητό αφής σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η μοναδικότητα του PRADA Phone by LG αναδεικνύεται με το νέο slider Qwerty πληκτρολόγιο που διαθέτει, το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία και προσδίδει μοναδικό στυλ. Η οθόνη αφής της συσκευής, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία της LG, UI active flash, προσφέρει πρόσβαση στα περιεχόμενα του τηλεφώνου με ένα μόνο άγγιγμα. Οι σημαντικές αναβαθμίσεις που έγιναν στο λογισμικό συνοδεύονται και από προσθήκες στο hardware, οι οποίες περιλαμβάνουν δυνατότητα 3G με HSDPA έως και 7.2 Mbps, εξελιγμένη κάμερα 5 megapixel που καταγράφει βίντεο σε slow motion και αναπαράγει DivX, ενώ διαθέτει Wi-Fi, full HTML browser και λειτουργία βίντεο κλήσης.
Επαναπροσδιορίζοντας το απόλυτο στιλ, η νέα εκδοχή του PRADA Phone by LG, συμπληρώνει ιδανικά την «κληρονομιά» του προκατόχου του, διαθέτοντας ring tones, wallpapers και video clips, διαλεγμένα με αποκλειστικό στόχο να αναδείξουν την τεχνολογική υπεροχή του.
Επιπρόσθετα, οι λάτρεις της μόδας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μαζί με το νέο PRADA Phone by LG, το κορυφαίο PRADA Link (LG-LBA-T950) το οποίο αποτελεί επανάσταση στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας διευκολύνοντας την επικοινωνία των απανταχού fashionistas. Πρόκειται για ένα ψηφιακό ρολόι PRADA με λειτουργίες Bluetooth χάρη στις οποίες ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τις κλήσεις του αλλά και να διαβάζει SMS χωρίς να χρειάζεται να βγάλει το τηλέφωνο από την τσάντα ή από την τσέπη του! Επιπλέον, πέραν από τις προηγμένες εφαρμογές που διαθέτει, διατηρεί και τη βασική του ιδιότητα αφού κάλλιστα δείχνει και…την ώρα.
To PRADA Phone by LG (600 ?) και το PRADA Link (299?) αποτελούν ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα και αναμένονται στις βιτρίνες των καταστημάτων από τις 15 Δεκεμβρίου 2008.




connecting
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links