Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-2008, 17:58:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Συλλήψεις υπόπτων της Αλ Κάιντα εν όψει της ευρωπαϊκής συνόδου στο Βέλγιο



Υπό προσωρινή κράτηση έθεσαν οι αστυνομικές αρχές στο Βέλγιο 14 άτομα που φέρονται να σχετίζονται με την Αλ Κάιντα και εκτιμάται ότι σχεδίαζαν επιθέσεις – ακόμη και εντός της χώρας.
Σύμφωνα με το BBC η έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη των 14, έχει αρχίσει εδώ και ένα χρόνο αλλά αφορμή στάθηκε η εκτεταμένη αστυνομική δράση εν όψει της διήμερης Συνόδου που θα πραγματοποιήσουν οι 27 το απόγευμα της Πέμπτης. Συνολικά 242 αστυνομικοί πραγματοποίησαν 16 επιχειρήσεις στις Βρυξέλλες και μία στη Λιέγη.

Ο εισαγγελέας Γιόχαν Ντελμούλ δήλωσε ότι ένας εξ αυτών ήταν έτοιμος να εξαπολύσει επίθεση αυτοκτονίας, χωρίς να μπορεί να ονομάσει όμως τον στόχο. Σύμφωνα με τον ίδιο οι στόχοι μπορεί να βρίσκονταν στο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν αλλά δεν απέκλεισε να ήταν και στο Βέλγιο.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η αστυνομία έπρεπε να δράσει άμεσα, γιατί είχε πληροφορίες ότι ο άνδρας, φερόμενος ως βομβιστής αυτοκτονίας, είχε λάβει την εντολή να δράσει. «Είχε πει αντίο στους συγγενείς του γιατί ήθελε να μπει στον παράδεισο με την συνείδηση καθαρή».«Αυτή η πληροφορία συνδυασμένη με το γεγονός της Συνόδου της ΕΕ που πραγματοποιείται στο Βέλγιο, δεν μας άφησε άλλη επιλογή παρά να αντιδράσουμε» σημείωσε.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links