Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-12-2008, 16:52:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας



Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς από τη Χαμοστέρνας έως τη Πέτρου Ράλλη προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (18/12). Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων.

Με χαμηλές ταχύτητες γίνεται η κίνηση των οχημάτων, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ενώ οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό και από Βόλο για Σποράδες πραγματοποιούνται μόνο με κλειστού τύπου πλοία και μόνο για Μαρμάρι εκτελούνται τα δρομολόγια από Ραφήνα. Έχουν ακυρωθεί τα δρομολόγια από Άγιο Κωνσταντίνο για Σποράδες, από Αιδηψό για Αρκίτσα, από Καβάλα για Πρίνο και από Κυλλήνη για Ζάκυνθο.
Εν τω μεταξύ, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε φορτηγό αυτοκίνητο, εγκλωβίστηκαν καθώς το όχημα δεν μπόρεσε να διασχίσει ορμητικό χείμαρρο στο επαρχιακό δίκτυο που οδηγεί από την Ανθούσα προς τους Καλαρρύτες στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας κατάφερε να τους απεγκλωβίσει, μετά από ώρες προσπαθειών.

Την Πέμπτη, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 14 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα, θα σημειωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά θα πέσουν χιόνια.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links