Θέμα: ΑΡΗΣ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-12-2008, 18:02:   #13
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Κάλβο μακράς διάρκειας

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί την καλύτερη του σαιζόν με την φανέλα του Άρη και αυτό έχει οδηγήσει την διοίκηση της ομάδας να έχει μπει στην διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του. Μάλιστα, θα υπάρχει και ρήτρα, η οποία θα είναι λιγάκι τσουχτερή.
Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Τόνι Κάλβο το τελευταίο διάστημα έχουν ενεργοποιήσει την διοίκηση του Άρη που πολύ σύντομα, πιθανότατα μετά τις γιορτές θα καλέσει τον 21χρονο Ισπανό προκειμένου να συζητήσει μαζί του, πιθανή επέκταση του συμβολαίου του. Ο Κάλβο μετά από την περσινή μεταβατική πρώτη χρονιά, επιβεβαιώνει με τις φετινές του εμφανίσεις τα όσα κολακευτικά ακούγονταν για το ταλέντο του και οι άνθρωποι του Άρη θα προσπαθήσουν να… δέσουν τον πρώην «μπλαουγκράνα» για πολλά χρόνια. Στην περίπτωση του Ισπανού η διοίκηση θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που ακολούθησε και με τις περιπτώσεις των Κόκε, Γκαρσία. θα προτείνει δηλαδή στον παίκτη νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και φυσικά υψηλή ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν εμφανίζεται αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού ταιριάζει με το περιβάλλον της ομάδας και ίσως, η δική του επέκταση να μην γίνει σήριαλ και να έχει σύντομα αίσια έκβαση.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ καλεί τους Αρειανούς της Αθήνας και των γύρω περιοχών στην παρουσίαση του μοντέλου διοίκησης-ιδιοκτησίας της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ Παπαδόπουλο Νικόλαο, τον Πρόεδρο της Λ.Φ. ΑΡΗ Ηλιάδη Ασημάκη και τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ Σκόρδα Χαράλαμπο, οι οποίοι θα δώσουν απαντήσεις για τον τρόπο που τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ συμμετέχουν στη διοίκηση της αγαπημένης τους ομάδας. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 20/12 στις 15:30, στην αίθουσα «Ερατώ» του ξενοδοχείου HILTON (Λεωφόρος Βασ. Σοφίας 46) και το παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι από τον πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο.



goal
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση