Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-2008, 18:06:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή “Τσιπ” για καλύτερο σεξ



Επιστήμονες του βρετανικού πανεπιστημίου της Οξφόρδης προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα τσιπ, το οποίο θα εμφυτεύται στον εγκέφαλο και θα διεγείρει τα κέντρα ηδονής των ατόμων που δυσκολεύονται να απολαύσουν το σεξ, ώστε να μπορούν να βιώσουν τον οργασμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην ηλεκτρονική υπηρεσία Live Science και τις βρετανικές εφημερίδες Daily Mail και Τelegraph, το λεγόμενο «τσιπ του σεξ» θα διεγείρει μια περιοχή του εγκεφαλικού φλοιού, ακριβώς πίσω από τα μάτια, η οποία συνδέεται με τα αισθήματα απόλαυσης από το σεξ και το φαγητό.

Το τσιπ προκαλεί μικρά σοκ με ηλεκτρικό ρεύμα που δημιουργείται από τα εμφυτευμένα ηλεκτρόδια. Ένα σχετικό τσιπ έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ για τη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από πάρκινσον.

Όπως ωστόσο δήλωσε ο καθηγητής νευροχειρουργικής της Οξφόρδης Τίπου Αζίζ, θα περάσει τουλάχιστον μια δεκαετία προτού τοποθετηθεί με ασφάλεια ένα εμφύτευμα για την καταπολέμηση της διαταραχής οργασμού, καθώς προς το παρόν η αναγκαία χειρουργική επέμβαση δεν έχει την απαιτούμενη ακρίβεια και μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία.

«Όταν η τεχνολογία θα τελειοποιηθεί, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σε βάθος διέγερση του εγκεφάλου σε πολλές νέες περιοχές. Η επέμβαση στον εγκέφαλο θα γίνει πιο επιδέξια, με περισσότερο έλεγχο, ώστε να μπορεί κανείς να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί το τσιπ, όταν χρειάζεται» δήλωσε ο Αζίζ. Όπως πρόσθεσε: «Σε δέκα χρόνια από τώρα, η γκάμα των θεραπειών που θα είναι διαθέσιμες, θα είναι εκπληκτική - δεν ξέρουμε ούτε καν τις μισές από αυτές τις δυνατότητες σήμερα».

Σε εκείνους που εξακολουθούν να παραμένουν δύσπιστοι σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου τσιπ, ο Αζίζ δίνει το παράδειγμα μιας γυναίκας με χαμηλές σεξουαλικές ορμές, στην οποία «πριν λίγα χρόνια ένας επιστήμονας εμφύτευσε μια παρόμοια συσκευή στον εγκέφαλό της και την μετέτρεψε σε μια ιδιαίτερα σεξουαλική γυναίκα». Τελικά, όμως, επειδή δεν άρεσε η ξαφνική αλλαγή, ζήτησε το εμφύτευμα να αφαιρεθεί από τον εγκέφαλό της.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links