Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-12-2008, 20:50:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ - Επίσκεψη.... αγάπης από την Ομοσπονδία



Το παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας της άρσης βαρών με επικεφαλής τον Πύρρο Δήμα και τον Παύλο Σαλτσίδη. Μαζί τους βρίσκονταν και οι πρωταθλητές Νίκος Κουρτίδης και Βικτωρία Μαυρίδου που μοίρασαν δώρα στα παιδιά και συζήτησαν για αρκετή ώρα μαζί τους. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Πύρος Δήμας είχε και ένα παραπάνω λόγο για να επισκεφθεί το παιδικό χωριό, αφού έχει την βαφτισιμιά του Σταυρούλα και είπε για την συγκεκριμένη κίνηση:

"Είναι μέρες αγάπης και χαράς. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, καθώς το κάνω συχνά τα τελευταία χρόνια. Όποτε έρχομαι εδώ παίρνω δύναμη και αγάπη. Εύχομαι για την άρση βαρών αλλά και για όλο τον κόσμο υγειά, αγάπη , λιγότερα δακρυγόνα, καθόλου ντόπινγκ . Αν υπάρχει υγεία όλα μπορούν να γίνουν. Με δουλειά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά επιτυχίες".

Από την πλευρά του ο Νίκος Κουρτίδης έδωσε τις δικές του ευχές αλλά και το μήνυμα για την ελληνική άρση βαρών. "Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ υγεία, ευτυχία και αγάπη σε όλους. Ήρθαμε στο παιδικό χωριό SOS για να προσφέρουμε από την πλευρά μας ότι μπορούμε σε όσους έχουν ανάγκη".

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει μαζί με τους συναθλητές του τονίζοντας: "Δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως όλοι τα έχουν παρουσιάσει για το άθλημα μας. Μας έχει παρεξηγήσει ο κόσμος που μας αντιμετωπίζει πλέον με επιφύλαξη.

Εμείς είμαστε τα θύματα με όσα συνέβησαν, με όσους προσπάθησαν να δυσφημήσουν το άθλημα της άρσης βαρών. Πρέπει όλοι με σκληρή δουλειά να δείξουμε ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική".
Τέλος η Βικτωρία Μαυρίδου είπε χαρακτηριστικά: "Είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε στο παιδικό χωριό SOS , καθώς αυτές είναι μέρες χαράς και αγάπης. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους και να έχουν πάνω απ[ο όλα την υγειά τους".



sportnet
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links