Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-2009, 16:49:   #58
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

ΚΡΟΑΤΙΑ - Τίτλοι τέλους για Κόβατς

Την δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στη διεθνή του καριέρα πήρε ο Νίκο Κόβατς. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας, ο οποίος μετράει 15 γκολ σε 83 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο, αποφάσισε να ανοίξει το δρόμο για νέο αίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του στην κροατική εφημερίδα "Vecernje Novosti''.

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση γιατί σήμαινε τα πάντα για μένα να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου. Δεν είμαι παιδί και ξέρω πως θα ήμουν βάρος στην εθνική ομάδα αν συνέχιζα, αφού δεν είμαι καν βασικός στην ομάδα μου, το Σάλτσμπουργκ. Η Κροατία βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010, η μάχη θα είναι μεγάλη και η Εθνική χρειάζεται νεότερους παίκτες που βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό συμμετέχοντας κάθε εβδομάδα στις υποχρεώσεις των συλλόγων τους. Η Εθνική διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες στη θέση μου να με αντικαταστήσουν και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σλάβεν Μπίλιτς έχει επιλογές", επεσήμανε σχετικά, μεταξύ άλλων, ο 37χρονος άσος.

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σλάβεν Μπίλιτς μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον δυναμικό αμυντικό μέσο, υπογραμμίζοντας: "Δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος παίκτης μας, αλλά υπήρξε χωρίς αμφιβολία ο πιο σημαντικός και η απόφασή του να αποχωρήσει αποτελεί μεγάλο χτύπημα στη φιλοδοξία μας να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Από την άλλη, δεν μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο να διατηρούμε έναν ανέτοιμο παίκτη, αφού ξέρουμε πως δεν θα βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ".




sportnet
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση