Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-2009, 16:02:   #26
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - "Να γράψουμε ιστορία"

Να γράψουν και οι ίδιοι χρυσές σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού και να τους θυμούνται για την προσφορά τους στην ομάδα οι μελλοντικές γενιές, ευχήθηκαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Σωτήρης Νίνης στην εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος του Παναθηναϊκού για τα 100 χρόνια.

«Στο δεύτερο αιώνα της ιστορίας του Παναθηναϊκού εύχομαι να πάνε όλα ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να γραφτούν κάποτε και τα δικά μας ονόματα. Είμαστε και εμείς μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού και ελπίζουμε να την κάνουμε πιο λαμπερή. Η παρουσία μας στην Ευρώπη μέχρι τώρα είναι πολύ καλή και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο» τόνισε ο Δ. Σαλπιγγίδης, ενώ ο Σ. Νινης από την πλευρά του δήλωσε: ««Είναι σημαντικό που είμαστε και εμείς ένα μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Ελπίζουμε ο κόσμος να θυμάται και εμάς για τις επιτυχίες. Είναι τιμή να φοράμε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ελπίζω οι κόποι μας να ανταμειφθούν κάποια στιγμή». Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων και οι Βαζέχα, Καρούλιας, Ζάετς, Αποστολάκης, Πανάκης, Διακογιάννης και Γ. Καραγκούνης.

Λίγο νωρίτερα έγινε η προπόνηση των «πρασίνων»με ασκήσεις στα σουτ, ασκήσεις ενός εναντίον ενός και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Γιάννης Γκούμας.




sportnet
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση