Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-01-2009, 13:24:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή «Σταματήστε τη δίωξη του Πολάνσκι»


Να σταματήσει η δίωξη του Ρομάν Πολάνσκι, που κατηγορείται για τον βιασμό της από το 1977, ζητεί η 45χρονη, σήμερα, Σαμάνθα Γκέιμερ, δηλώνοντας πως η συνεχιζόμενη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της υπόθεσης βλάπτουν την ίδια, τον άντρα και τα παιδιά της.
Χαρακτήρισε μάλιστα την επιμονή του δικαστηρίου να παραστεί ο σκηνοθέτης στην ακροαματική διαδικασία στις 21 Ιανουαρίου για την απαλλαγή του από τις κατηγορίες «ένα σκληρό αστείο».

Στις 2 Δεκεμβρίου 2008 ο 75χρονος σκηνοθέτης κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο του Λος Αντζελες με αίτημα να σταματήσει η δίωξη σε βάρος του.
Ωστόσο, στις 6 Ιανουαρίου η Εισαγγελία ζήτησε από τον δικαστή να απορρίψει το αίτημα του Πολάνσκι, εφόσον δεν παρουσιαστεί ο ίδιος στο δικαστήριο.
«Αν ο Πολάνσκι δεν μπορεί να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου για να πραγματοποιήσει το αίτημά του, εγώ, ως θύμα, μπορώ να το κάνω», γράφει η Γκέιμερ σε δήλωσή της προς το δικαστήριο.
Και συνεχίζει: «Εχω ζητήσει το θέμα να πάρει ένα επίσημο νομικό τέλος. Εχω παροτρύνει τον εισαγγελέα και το δικαστήριο να αποσύρουν τις κατηγορίες».




ethnos
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links