Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-2009, 17:10:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.919
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Από τις 19/1 οι νέες άδειες οδήγησης

[img]Από τις 19/1 οι νέες άδειες οδήγησης [/img]Από τις 19 Ιανουαρίου θα αρχίσουν να εκδίδονται οι νέες άδειες οδήγησης σε μορφή πλαστική κάρτας, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών. Την αναστολή της διαδικασίας ζητά ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, υποστηρίζοντας ότι λόγω ακατάλληλης προετοιμασίας από την Κεντρική Διοίκηση θα προκληθεί ταλαιπωρία στους πολίτες.

Προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, την έκδοση των νέων αδειών αναλαμβάνει η διεύθυνση Διαβατηρίων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, ωστόσο, να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Νομαρχιών, όπως ισχύει και σήμερα.

Μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, θα πρέπει επίσης να υποβάλλουν την «Αίτηση Εκτύπωσης Άδειας Οδήγησης».

Αντιδρά η Νομαρχία Πειραιά

Tην αναστολή της νέας διαδικασίας έκδοσης αδειών οδήγησης ζητά ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, τονίζοντας ότι η έλλειψη κατάλληλης και έγκαιρης προετοιμασίας από την Κεντρική Διοίκηση θα προκαλέσει στους πολίτες πρόσθετο κόστος, ταλαιπωρία και αναμονή, τονίζοντας πως οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις θα επωμιστούν ευθύνες που δεν τους αναλογούν.

Με επιστολή του προς τον υπουργό Μεταφορών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο νομάρχης Πειραιά αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που θα προκύψουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, στη λειτουργία της Νομαρχίας Πειραιά και ενδεχομένως του συνόλου των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων της χώρας, από την εφαρμογή της νέας διαδικασίας για την έκδοση των αδειών οδήγησης που θα είναι υπό τη μορφή πλαστικής κάρτας.


Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links