Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-02-2009, 08:57:   #1
antonis
VIP
 
Το avatar του χρήστη antonis
 
Εγγραφή: Jun 2007
Περιοχή: Κόρινθος
Μηνύματα: 1.425
Thanks: 24
Thanked 308 Times in 220 Posts
My Mood:
antonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura aboutantonis has a spectacular aura about
Προεπιλογή SE Premiere και τα μουσικά CD γίνονται mp3!



ΤΟ γεμάτο πινελιές απο ρόζ χρώμα κινητό της SE που φέρει την ονομασία SE Premier μας παραπέμπει άμεσα στις κοπέλλες ή στον άλλο φύλο αλλά σίγουρα ο σχεδιασμός του δεν περνά απαρατήρητος γιατί η εταιρεία μας ξεφουρνίζει όλο και νεώτερες προτάσεις.

Φυσικά αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλα χρώματα αλλά το στυλάτο walkmanphone της Sony Ericsson ενσωματώνει κάτι απο την αιχμή της τεχνολογίας στα ενδότερα του χαρακτηριστικά. Αν θέλετε πιστεύετε ότι η οθόνη του 3" (480Χ854) είναι επαρκής για βίντεο έστω και με αποδεκτή ανάλυηση, κάμερα 3ΜΡ που θα περιμέναμε μεγαλύτερη, ΒΤ, GPS και υσικά υποδοχή για μνήμη ώστε να έχετε άπλετο αποθηκευτικό χώρο.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του πάντως έχει δυνατότητα μετατροπής σε mp3 τα μουσικά κομμάτια που θέλετε απο ενα CD άμεσα στο κινητό, συνδέοντάς το απλά μέσω της υποδοχής 3.5mm mini jack! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το συνοδευτικό λογισμικό και θα λέγαμε ότι είναι μια πρόταση που αξίζει να πούμε: Ουάου!

πηγη=phonegr.blogspot.com
__________________
Ο χρήστης antonis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links